Selamlar arkadaşlar;
Ben aslında güncelleme yapmıştım geçen ay, fakat sistemsel bir sorun oluştuğu için telefondan fotoğraf yükleyememiştim.
Sonrasında inanın aklıma gelmedi, bir yakınımı kaybettim onun üzüntüsü vs derken saç ekimi diye bir durum hiç aklıma gelmemişti.
Süreci merak eden arkadaşlar için tekrar bir güncelleme yapmak istedim. 6. Ayı bitirmiş bulunmaktayız. Bu süreç boyunca hiç bir takviye vs kullanmadım. Kendi haline bıraktım, belki takviye kullanmış olsam bir tık daha iyi olabilirdi. Fakat şimdi de memnunum. Seyrek alanlar şimdilik çok canımı sıkmıyor. Sonuçta ben hiç saçı olmayan birisi olduğum için üstlerde taranacak bir saç olması yeterli olur diye düşünüyordum. Daha iyisi olduğu düşüncesindeyim.
Dönor kısmı çabuk toparladı, sakallar da hiç bir problem yok. 2. Ekim biraz geriden geldiği söylenmişti. Süreç 12 Ay 5/6 Ay daha kendi haline bırakacağım. Bakalım nasıl bir sonuç verecek.
Sizlerle 6. Ay fotoğraflarını paylaşıyorum. İlk ekimden sonra 2. Ekim de ekilenler yoğunluk oluşturmaya başladı. Seyrek alanlar dolmazsa kapatırız artık sorun yok. Şimdilik memnunum.
Dediğim gibi süreç boyunca hiç bir takviye kullanmadım. Süreç sonuna kadar da kullanmayı düşünmüyorum.
1 - 2 Ay sonra tekrar bir güncelleme yapacağım. Sağlıcakla kalın.