Merhaba. Saç ekimimin üzerinden 1 yıl geçti ve güncel resim atmak istedim. Ekim yaptırmak isteyen arkadaşlara belki bir faydam olur.
Ekim öncesi herhangi bir takviye almadım. Ekim sonrası da kliniğin verdiği mossi şampuanı ve köpüğü kullandım. Mossinin saç yağını da almıştım ama onu çok kullanmadım. Bir ay sonra xpercia tablete başladım 6 ay kadar kullandım ve saç telinin güçlenmesi bakımından faydasını gördüm. Saç Ekiminde yapılan hariç 5 defa da ayda bir prp yaptırdım. Faydası oldu mu çok emin değilim. Şuan itibariyle herhangi bir takviye almıyorum.
Benim saçım dökülmeye başlayalı 15 yıldan fazla olmuştu. Hep 3 numaraya kestirip saçımı kısa kullanmak zorunda kalırdım. Resim bile çektirmek istemiyordum. Ekim sonrası neler değişti derseniz bence çok şey değişti. İnanın en başta insanın özgüveni kendine geliyor. Çevremden çok olumlu, çok güzel tepkiler alıyorum. Saç ekimi öncesine göre yaşımın 10 yaş gençleştiğini söylüyorlar. Önceden abimle bile yan yana durunca beni büyük zannediyorlardı.
Ekim yaptırdığımı bilmeyen uzun süredir görmeyen tanıdıklarım çok şaşırıyor gençleştiğimi söylüyorlar. İş arkadaşlarımdan da ektirmeyi düşünmeyenler bile beni gördükçe bizde ektireceğiz demeye başladılar. Kliniğin adresini soran çok oldu. Sonuçtan ben de fazlasıyla memnunum. Öncesine göre çok çok büyük bir değişim oldu. Dökülen alan neredeyse kapandı sayılır. Alan geniş olduğu için yakın çekim yapıldığında seyreklikler görünmüyor değil. Bu da normaldir. Biraz sıklaştırma yapılarak çok daha süper mükemmel bir sonuç alınabilir ama şuan için düşünmüyorum. Saçlarımı uzun tutup sorun etmiyorum.
Çünkü ekimden önceki hali çok kötüydü ve tek seansta ancak bu kadar yapılabilirdi. İnanın yıllar sonra dokunduğunuzda saçlarınızı hissetmek, rüzgarda yüzüne saç telinin bile dokunması çok güzel bir duyduymuş. Açıkçası ben bunu çok özlemişim. arkadaşlar Keramet kıldaymış bunu anladım
Ektirmekte kararsız kalan arkadaşlara mutlaka ektirin derim.
Bu forumu açan herkes ile Ahmet Bey ve ekibine bir kez daha çoooook teşekkür ediyorum. Hepsinin ellerine sağlık ....