Merhaba sevgili forum üyeleri,
Araştırmalarım sonucu perkutan yöntemiyle saç ekimimi gerçekleştirmek istedim.Ekimden önce Didem Hanımın asistanı Rüya hanımla detaylı bir görüşme yaptım sorduğum soruların hepsine yanıt almam ekime karar vermemde etkili oldu.Daha sonra ekim tarihini belirledik.
Ekim süreci;
Sabah 10 gibi hastaneye beni alıp götürdüler operasyon öncesi bilgiler verildi.Kan alınıp herhangi bir hastalık kontrolü için bir tüp kan alındı.Ayrıca daha sonra bir tüp daha prp için alındı.Bu arada sonuçlar çıkana kadar saç kesimi yapıldı.Sonuçlar geldikten sonra anestezi işlemine başlandı saç alım işlemine 11.30 civarında başlandı.Alım tamamlandıktan sonra yemek molası verildi.Saç çizgisine bu aşamada beraber karar verdik.Daha sonra perkutan ekim yöntemiyle işleme devam edildi.Ekim süresi beni baya sıktı ama sabırla ekimi bitirdik.Ekim bitiminde 10 gün boyunca kullanmam için Selorix şampuan ve Doctor Hair losyon verildi.Gelişmeleri elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım sizinle.Umarım istediğim bir sonuçla karşılaşırım süreç tamamen bittiği zaman.
Ekilen Greft :4500+
Operasyon Süresi :10 saat(tek seans)
İlaç :Biotin tablet
Dökülme tipi :Genetik
Ekim Öncesi Fotoğraflar;