Merhaba.
38 yaşındayım Konya'da yaşıyorum.
27 yaşında iken Konya'da ftm saç ekim merkezinde saç ektirmistim. Fakat çok fazla araştırma şansım ve zamanim olmamisti ve bu merkezde Ekim yaptirdim.
O dönemlerde prp vs uygulama hiç duymadim Ekim merkezi de ekilen bölgeye dikkat et dedi bir de yikama şeklinden bahsetmedi ve beni taburcu etti gönderdi. Bir daha da hiç bir şekilde iletişimimiz olmadı. O dönemin şartlarındanmidir bilemiyorum ama, Ekim için sabah geldim dışarıda bir berbere götürüp saçımı makine ile sıfıra vurdurup tras parasıni da odetip saçımı yikatip öyle merkeze cikarttilar. Yani bilemiyorum ama vizyonsuz bir yer hissiyatı verdi.
Şimdi tekrar saç ektirmeye karar verdim ve kaporami gönderdim. Cumartesi günü Allah'tan mani gelmez ise Bursa'da saç ekim uzmanı İbrahim Erayhan beye Ekim yaptıracağım. Günbegün Allah'tan mani gelmez ise paylaşım yapıp hem tecrübeli forum üyelerinin önerilini alıp, hem de Ekim merkezi hakkında tecrübelerimi size aktaracağım. Umarım güzel sonuçlar ediniriz. Herkese iyi günler dilerim.
Bu arada ekim için kendi aracımla gidip (500km) sabah Ekim yapip akşam Ekim bitiminden sonra tekrar geri donmemde (500km ) yolculuk yapmamda sorun olur mu sizce? Anestezi vs yan etki eder mi?