aile genetiği olarak vücuddaki kıl sayısı fazla değil sakallarımız geç çıkıyor, uzamam tam durmadı fakat bir şeyler yapmak zorunda hissediyorum kendimi agresif dökülmeye anti androjen le karşı koymazsam kel olacağım
araştırmaya devam edeceğim benim anlamadığım devamlı oalrak düşük doz dut hiç etki etmezmi ? dökülmeyi%30-40 azaltsın yeter (normal dutun sonucuna göre yüzde)
xpecia etki edecek gibi bi his yok içimde malesef ama yarın gidip alıp deneyeceğim genede
düşük doz dutasteride etki eder tabii ki, 0.1mg dutasteride 1mg finasteride'den çok az daha üstün neredeyse aynılar. fakat asıl sıkıntı finasteride kadar dht azaltması, bu senin yaşına göre hiç iyi bir şey değil
boy uzamanı engellediğinde, gelişimini kötü etkilediğinde pişman olabilirsin keşke yapmasaydım diye. uzun vadeli düşün lütfen. ayrıca saçlarını görebilmemiz için buraya atabilir misin. belki düşündüğün kadar kötü değildir
xpecia etki edecektir merak etme. en kötü ihtimalle dökülmeyi yavaşlatacaktır. ayrıca xpecia kullanman dediğim gibi bu yaşta uygulayacağın en iyi strateji olur. ileride keşke böyle yapsaydım diyebileceğin bir şey olmaz. kısaca lütfen bu yaşta 5ar2 inhibitörlerinden uzak dur
saçını bilmiyorum ama benim 17 yaşımdaki halimi görmüşsündür bundan daha kötü olabileceğini zannetmiyorum. tedaviye ise 19 yaşımda başladım. pişmanlığım keşke o zaman en azından xpecia kullansaydım yönünde. tabi yönlendiren de olmamıştı, forumu bu yaşta keşfetmen gerçekten büyük bir nimet.
merak etme kel kalmayacaksın sadece şuanlık yapman gerekeni yap. birkaç sene sonra da o zaman yapman gerekeni yap. şuan xpecia, gelişimini tamamladığında ise finasteride. baktın finasteride yetersiz geldi dutasteride geçersin her şey sırayla