Sağol dostum, teşekkür ederim.
Ben ekimden önce 3 yıl boyunca minoxidil kullandım ve yararınıda görmüştüm. Ekim tarihinden 3 ay önce bıraktım. Minoxidilin döngü olayını bildiğim için ekimden sonra merkez önerse bile kullanmayı düşünmüyordum. Asuman hanım çıkışları desteklemek adına prozinc plus losyon yerine minoxidil kullanabileceğimi söyledi ama ben kullanmadım. Ekimden sonraki süreçte destek olabilmesi adına özelliklede prozinc plus konusuna çok önem verdiklerini fark ettim. Hem döngü olmaması, hemde saçta çabuk kuruyup, kaşıntı yapmamasından dolayı prozinc kullandım ben.
Ekim öncesi saçlarıma bir zarar verdiklerini sanmıyorum. Hatta gelişip, kalınlaşmada oldu bazılarında, bir kısmındada özellikle ince telli olanlarda dökülme devam ediyor.
Bu fotoğraf ekimden hemen önce çekildi. En uzun hali bu şekildeydi.
prozinc plus losyon'u araştıracağım. Minoxil maddesi varsa düşünmüyorum. Ben de çok uzun süre minoxil kullandım. Hatta yurt dışından toz minoxil getirip kendim yapmıştım. Ancak zararlı çıktığımı düşünüyorum. Sadece ilaç tedavisine yönelik bir forum sitesi var belki duymuşsunuzdur.
Orada bunların yöntemleri anlatılıyordu.
Tepe bölgesi derken yanlış yeri ifade ettim aslında.
Orta bölge demek istemiştim. Çünkü bu ekimden önce orada çok cılız saçınız var. Ve 4. ayda şaşılacak derecede iyi bir sonuç var.
Orta bölgedeki kendi saçlarınız mı kalınlaşıp gürleşti yoksa tek başına ekim saçları mı bu iyi görüntüyü sağladı anlayamadım.
O yüzden sizden eğer varsa ekim öncesi orta bölgenin uzun olduğu halinizi atmanızı rica ederim.
Gerçi ekimden önce biraz uzun halini yan açıdan gösteren fotoğraflarınız var. Ancak çok seyrek miydi?
Ya da 4. aydaki görüntüyü sağlayacak derecede yoğunlar mıydı bilmek istedim.