15. Gün.
Öncelikler bütün forum üyelerine merhaba.
Bugün itibari ile 2 haftayı geçtim. Şu an kabukların neredeyse tamamı döküldü, artık ne yazıkki yavaştan şok dökülme evresine geçiş yapıyorum. Donör bölgede hala bazı yerler tam iyileşmedi o yüzden uyurken bazen sorun yaşıyorum. Sakal bir haftada iyileşti ve şu anki görüntüsünden çok memnunum.
Sol şakak kısmında işaretlediğim alanda hem greft sayısı kapatmaya yetmeyecek kadar az gibi geldi bana hemde o tarafın çizgisi sağ tarafa göre daha farklı duruyor sanki. Umarım o tarafta açıklık veya başka bir sorun ile karşılaşmam.
Sizinde bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum, lütfen sizde görüşünüzü belirtin.
Takviye olarak sabah-akşam Xpecia, günde bir defa Croaspin, Redoxan ve 3 günde bir D vitamini alıyorum.
Her gün Vichy dercos şampuan ve 3 günde bir Konazol şampuan ile yıkıyorum.
Kabukları döktüğüm için merkez Bepantol losyonu bırakmamı söyledi, o yüzden bugün itibari ile artık kullanmayacam.
Proscarı ilk 10 gün 1\4 şeklinde kullandım. 10 gün sonunda bazı yan etkilerinden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Durumu merkeze bildirdim. 1 hafta ara verip tekrar devam edin dediler ama benim biraz cesaretim kırıldı yan etkilerden sonra. Belki haftada 2 defa 1/4 kullanabilirim ama daha karar veremedim. Bende bu kadar erken yan etki yapmasına şaşırdım. İlk 10 günde 4 yan etki yaşadım ve çok strese girdim.
Herhangi bir gelişme ve değişimde paylaşımlara devam edecem.
Çok değerli yorumunuzu bekliyorum.