Saç Ekimi Sonuçları
Peki sakal alımı esnasında ağrı durumu nasıl oluyor
sakallar çok iyi yileşmişekim alanın da hafiften saçları taratmaya başlamış maşallah
Sakal alımında ağrı çok oluyor sedasyon gerekli dedi hoca. Bi an tereddüt ettim açıkcası. Ağrı derecesini merak ediyorum😀 sedasyon taraftarı değilim.
evet sonuçta çok hassas yer eğer acıya dayanma eşiğin zayıfsa sedasyon yaptır. Açıkçası ben yarı baygın olmayı göze alamadım normal yaptırdım tabi yine sen bilirsin 😊
Aslında acıya dayanıklıyımdır fakat sedasyon tarafında terettütlerim var. Acı çekilmeyecek gibimi onu kestiremediğim için vazgeçebilirim bile. Sanada geçmiş olsun.
teşekkür ederim hocam inşallah 👋bu arada senin saçlarada maşallah nazar değmesin çok iyiye gidiyor
eyvallah hocam teşekkür ederim darısı başınaağrıyı göze aldıysan dayanılmayacak kadar değil heralde o kadar sedasyonsuz yaptıran var
Önden çok güzel görünüyor maşallah. Normalde Estevordun dokunduğu toprakta ot bitmez ama Ahmet hoca yine sanatını konuşturmuş.Üstten de bir foto atabilir misiniz lütfen
sol kulak arkasında hafif iz mi kalmış hocam? sanki o bölge biraz boş gibi. Herhangi bi takviye vs alıyor musunuz