Cümleten selamün aleyküm kellik hastalığına yakalanan aziz kardeşlerim bende saç ekimimi yaptırmış bulunmaktayım başta forum kurucusu hintel bey olmak üzere yorumları ile bizleri merdiven altı Ekim merkezlerinden koruyan ve ekim sürecini bizlerle sürekli paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.insallah Allah ömür verdiği sürece 1 yıl boyunca burada sizlerle saç çıkış sürecimi paylaşmaya çalışacağım.3 gün önce ekim yapıldı Asuman hanım saç cizgimi çizdi ben herşeyi kendisine bıraktım açıkçası uyuştururken yapılan iğneler çok canımı acıttı Enes bey melike hanım Gülcan hanım birlikte greft alımını yaptılar saçlarım dalgalı uzayınca kıvırcık olduğu için çok zor olduğunu söyledi Enes bey hafta bende bir saat sonra başlayan diğer hastadan bir saat sonra bitti alım işlemi yemek arası verildikten sonra Asuman hanım diğer hastanın kanalını açtı saat 3,20 gibi bana kanal acımına başladı 1 saatten fazla bu sürmüştür tahminen sonrasında Asuman hanım Enes bey ve Gülcan hanım ekime başladılar bir süre sonra diğer hastaya gitti Asuman hanım bir saat sonra tekrar geldi ekim bitinceye kadar ekim yaptı 2 saat falan yapmıştır tahminimce planlamayı da kendisi yaptı önlere ve orta kısma yoğun arkaya doğru homojen bir ekim yaptı,bu vesileyle kendisine ve ekim ekibine çok teşekkür ediyorum ben gönül rahatlığıyla herkese asuma hanımı tavsiye ediyorum