herkese merhaba,
daha once 2 kez sac ekimi yaptirdim ve istedigim sonucu alamadim.hatta 2.ekimde dedim ki ala ileceginizi alin bidaha aklimda kalmasin,ekim yapan kisiler de bundan sonra alinmaz bu son dediler ve 2.ekimim cok zayif bi ekim oldu.finalde kotu gorunmuyordum ama seyrek sacli bi adamdim.arkadaslarim sac ektirsene diyordu trajikomik bi durumdu.Ben de kendime kismet dedim hani bu kadar oldu sukur tam kel degilim.tesadufen karsilastigim ekrem abinin saclari kafami karistirdi.hani bu iste artik kendi capimda ustalastigim icin belli bi ekim var ama bu kadar sık olamaz dedim.ekrem abi arkadasimin arkadasiydi.adam o ceden bildigin kelmis.o yuzden arkadaslar benim de ekim yaptirdigimi bildigi icin adam keldi bak simdi saclara dedi.ben bildigi şok,incele dediler saka mi gercek mi bilemedim.eski resimleri ve nasia hair in face sayfasini gosterdiklerinde inandim.ama dedim ben 2 defa ektirdim.ve ilgilenmedim.ekrem abi hirs yapmis gorusme ayarladi bana.iyi dedim zaten pek bi isim yok gidiym.nasia hanimla konustum,samimi geldi,amaan dedim en kotu kazitirim.3.000 tel aldilar ve su an 7.ayimdayim onceki saclara da zarar vermemisler yeniler de cikinca tam anladim.keske daha once onlara gelseymisim.neyi anladim biliyor musunuz.herkes saci alir ve eker ama cikip cikmamasi o sacin canli alinip canli ekilmesine bagliymis.ha sirma sacli miyim degilim ama o 3 bin saci gozle gordum yaa bildiginiz ciktilar,ah dedim keske daha once gelseydim.ama halimden memnunum.size tavsiyem canli orneklericanli canli gorun,yuzyuze,fotoyu bosverin.bana burdan ulasirsaniz ozel mesaj atin yardimci okurum.neden mi ?cunku bana biri yardim etti ve ben mutluyum ,kendimi borclu hissediyorum