Değerli forum üyeleri ;
Çoğu erkeğin korkulu rüyası, makus talihi, nispeten başının belası olan kellik, geldi beni de buldu. Henüz tehlikenin başında iken önlem almak, ve sürece girmek istiyorum. Bir süredir yaptığım araştırmalardan mütevellit an itibari ile muallakta kaldığım bir dönemdeyim maalesef. Yakın zamanda saç ektirmeyi düşünüyorum fakat İstanbul'da Florya Estetik diye bir merkezden 15.000, Bursa'da oturduğum için Estetik International'dan da 25.000 saç ekimi için fiyat aldım. Fotoğraf mukabilinde birkaç yere daha başvurdum ama bunlar genelde Jimer Hastanesi ve Medical Park gibi hastaneler. 20-30.000 bütçe ile fiyat performans açısından tavsiyede bulunabilecek üyelerimiz var mıdır?
Estetik İnternational'da ikna olmuştum aslında ama forumda birkaç konu özelinde incelemelerde bulundum, ikilemde kaldım açıkçası. Ali ekber Yürekli hoca ile görüştüm, kendisi ilgili ve işinde tecrübeli bir hoca. Uzun süredir de Estetik Int. bünyesinde. Kendisine ekim yaptırmış üyelerimiz var ise de, fikir verirlerse ayrıca sevinirim.
Fotoğraflarımı yüklüyorum, mükemmel bir operasyona ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum, dolayısıyla bütçeyi 20-30bin tuttum arkadaşlar.
Sağlıklı ve güzel günleriniz olsun.
Saygılar