Merhaba değerli üyeler;
Öncelikle bu forumun kurulmasında emeği geçen ve bilgi paylaşımında bulunan herkese çok teşekkürler. Saç ekim süreci ile ilgili yapılan paylaşımların birçok kişiye faydalı olduğu düşüncesindeyim. Burada birçok kişinin saç ekim sürecini ilgiyle takip edip olumlu sonuçları gördükçe ben de mutlu oluyorum. Ben de sizlerle saç ekim sürecimi paylaşacağım ve olumlu, olumsuz yorumlarınızı beklerim.
21 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul'da bulunan Efa Clinic ile anlaştım ve saç ekim işlemim Şişli Kolan Hastanesi'nde gerçekleşti. Efa Clinic merkezinde genel olarak muhatap olduğum Ferhat Bey çok ilgili olup, süreç başından günümüze kadar ilgisini hiç eksiltmedi, bu konuda özellikle kendisine çok teşekkür ediyorum. Ekim işlemini Elif Hanım gerçekleştirmiş olup, donör bölgemden 5750 greft alındı. İşlemin büyük çoğunluğunu Elif Hanım yaptı ve titizlikle, özenle işlemi yaptığına şahit oldum, anestezi ve yardımcı konularda Gürkay Bey'in ilgileri var. Elif Hanım'a ve Gürkay Bey'e de ilgileri, sohbetleri için çok teşekkür ederim. Operasyondan bir gün sonra tavsiyeleri üzerine seo pharma losyon, şampuan ve serumları kullanıyorum. Operasyon sonrası Ferhat Bey ile düzenli görüşüyoruz ve fotoğraflarımı kendisiyle paylaşıyorum, ben de bu süreci ayrıca sizlerle paylaşmak ve sürecimi takip etmek isteyen olursa düzenli olarak paylaşım yapacağımı belirtmek isterim.
Hepinize iyi günler dilerim,