Öncelikle bu siteyi oluşturan ve yönetenlere gönülden teşekkür ediyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Ekimden önce 2 sene boyunca ekim yapmayı düşündüm. Bireysel olarak yaklaşık 7-8 ekim merkezini ziyaret ettim bu süreç içerisinde. Bana dedikleri şey ense kısmın çok iyi, çok iyi sonuç elde ederiz. Bir türlü cesaret edemedim buralarda ekim yapmaya. Ta ki youtube da ibrahim Hocanın videolarına denk gelene kadar. Çevremdeki neredeyse herkes İstanbul'da o kadar saç ekim merkezi varken neden Bursa'ya gideceksin diye eleştirdiler. Fiyat olarak da neredeyse İstanbul'da sorduğum bütün yerlerden daha yüksekti. Burada komple kel abileri saçlandırdığını görünce kesinlikle ben de işlemimi burada yaptırmalıyım diye düşündüm . Neyse İbrahim Hoca ile iletişime geçtim ve ikna oldum saç ekimi yapmaya.
Buraya neden 4. aydan sonra yazdığıma gelince her ay prp yaptırıyorum, her gün sabah akşam sprey serum kullanıyorum, her gün vitamin kullanıyorum, 15 günde bir saç bakım yağını kullanıyorum, bitkisel şampuanlar kullanıyorum fakat buna rağmen saçlarım şuan çok dökülüyor ve belki daha erken fakat şuanki sonuç beni pek tatmin etmiyor. Genelde 6. Aya kadar saçların %80 'i çıkıyorsa bundan sonra yoğunluk ne kadar artabilir orası açıkçası bana pek umut vermiyor, umarım yanılıyorum.
En son attığım resim 3 gün öncesine ait, resimlere objektif yorum yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.