Merhaba arkadaşlar Ağustos ayında Sayın Adminimiz Hintell bey (sanırım Dr.Zafer beyin talimatıyla)durumu olmayanlar için bir kampanya yürütüyorlardı.Ücretsiz saç ekimine ben seçildim.Eylül ayında Zafer bey çağırdı beni.11 Eylül de kan tahlilleri yapıldı ve saç analizi yapıldı.Fotoğraflar çekildi.12 Eylül de sabah 07:30 - 08:00 sularında operasyona başladık.Zafer bey toplam 3000 kök demişti tepe ve şakaklara.Yalnız 3468 Total greft yazıyordu verdikleri belgede.O kısmı pek anlamadım.12:00 gibi lokal anestezi, kök alma,kanal açma bitti.Planlamayı Dr.Zafer bey yaptı.Yemek, tatlı derken 12:30 gibi kök ekmeye başladılar.Planlama hariç bütün işlemleri hemşireler yaptı.Sağolsun hepsi çok iyi ilgilendiler.İşlerini çok titizlikle yaptılar.Bir an olsun peşimden ayrılmadılar.Dr.Zafer bey ara ara kontrole geliyordu.Bazen Dr.Sibel hanım da geliyordu.16:15 gibi kök ekme işlemi bitti.Sayın Adminimiz Hintell beye,Dr Zafer beye,Dr Sibel hanıma ve tüm ekibe Allah razı olsun.Seçilmeseydim belki de hiç bir zaman ekim yapamayacaktım.İşiniz rast gitsin.Cok teşekkürler.
Saç Ekim öncesi fotolarım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=32331.0Saç ekimi ve planlama sonrası fotolarım: