Öncelikle herkese selam umarım hepiniz iyisinizdir. Biraz uzun yazıcam o yüzden şimdiden vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Yaklaşık 16 17 yaşından beri saçım dökülüyor. Medikal tedaviler kullandım erken yaşta minox vb ama düzenli kullanamadım ve istediğim sonucu alamadım. 18 yaşında etrafımdakilerden saçların dökülüyo, şakaklar açılmaya başlamış vb gibi şeyler duymaya başladım. 2 sene öncesine kadar çok agresif dökülmem vardı şuan stabil durumda ve belirgin bir saç dökülmem yok. 6 aydır haftada 2 olmak üzere dutasterid kullanıyorum ön bölgelerimde belirgin bir değişim görmedim ama arka kısımlar biraz kalınlaştı.
Genetik açıdan bakınca babam tam olarak kel, dayımın saçları ise at kılı gibi. Beni korkutan kısım ise burası şuan bi saç ekimi yapmam durumunda olası 2.ekimi saçım kaldırır mı donör yeterli olur mu. Ayrıca bu yıl bitmeden medekste önlere bi ekim düşünüyorum sizce çok mu erken. Işıkta ıslak vb fotoğrafları ekledim. yorumlarınızı bekiyorum şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.