Gönderen Konu: Bilgehan Yıldırım 5000 greft 12.12.2017  (Okunma sayısı 35232 defa)

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bilgehan Yıldırım 5000 greft 12.12.2017
« : 12 Aralık 2017, 23:48:33 »
 ;DMerhaba Yıllardır takip ettiğim bu site ve İnternet sitelerinin sonuçları ve İnstagram sayfasındaki yaptığı işleri paylaşması ve güven vermesi açısından BİLGEHAN YILDIRIMI seçtim...
32 Yaşındayım Trabzonda yaşıyorum,Trabzonluyum.Bilgehan Yıldırımın Yeri Bakırköy-İncirlide Ethica-Estetica Kliniğinde Sabah 09:00 itibariyle başladık Saat:16:00'da bitti 5.000 Greft ekildi,üst bölgem bayağı açıktı,Öncelikle Klinikte Aile ortamını bulmak güzeldi,Kanalları Özenle BİLGEHAN YILDIRIMM açtı,Mikro Motorla saçları donör bölgeden,Nurcan Hanım aldı,Greftleri toplayıp muhafaza işlemini Ebru Hanım,Yardımcılıklarını Ecem Hanım yaptı çok memnunum bu ilk gece nasıl geçecek bilmiyorum biraz ağrım sızım var sırt üstü yatacakmışım bilmem ne sanki kolayda,demesi kolay yaa İlaçlar verdi 3 gün sonra ilk yıkama yapılcak,Şuan İstanbuldayım 3-4 gün daha mecbur buradayım sorularınız olursa cevaplicam...BİLGEHAN YILDIRIMA ve Ekibine çok çok teşekkür ederim inşallah  bol bol ve sorunsuz çıkar saçlarım,dua edin :)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 12.12.2017 BİLGEHAN YILDIRIM BY SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2017, 23:58:53 »
Hocam hayırlı olsun ekiminiz.
Açıklık çokmuş. Bir kerede yüksek sayıda greft alınmış.
Dönör bölgenin fotoğrafı var mı.
Bende bu siteyi tanımadan önce geçen sene Kasım ayı gibi estetica ya ektireceiim. Telefondaki kıza uyuz oldum vazgeçtim.
İncirli ethica ile estetica aynı gruba ait.
Aralarında 150 mt var. Biri normal hastane diğeri estetik klinik. Siz hangisinde yaptırdınız ve doktorunuz oraya bağlı mı yoksa orayı kiralıyor mu. Benim bildiğim başkaları da var orada oda kiralayıp Ekim yapan.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2017, 00:10:55 »
geçmiş olsun açıklık baya fazla ama dağılım gayet iyi bence ekilenler çıkarsa sizi mutlu eder donör bölgeninde durumunu atar mısınız?

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2017, 10:16:02 »
Fenerli kardeşim,Biliyorum 2 Tane var Ama Büyük Harfle Ethica Yazıyor,Küçük harflede Estetica Yazan yerde yaptırdım,Bilgehan Bey 4.Katta ve O Katı Kiralamış Sanırım,Ama Adam işinin Ehli bence,Kanalları Güzel açıyor,Donör Bölgeyi En Yakın Zamanda Fotosunu atacağım,Arenamed’in Kasaplığı gibi olmadığı kesin😎Herkes A’dan Z’ye Ekimin Güzel Duruduğu Kanaatinde,Otel resepsiyonisti dahil 😎👍

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2017, 10:45:57 »
Fenerli kardeşim,Biliyorum 2 Tane var Ama Büyük Harfle Ethica Yazıyor,Küçük harflede Estetica Yazan yerde yaptırdım,Bilgehan Bey 4.Katta ve O Katı Kiralamış Sanırım,Ama Adam işinin Ehli bence,Kanalları Güzel açıyor,Donör Bölgeyi En Yakın Zamanda Fotosunu atacağım,Arenamed’in Kasaplığı gibi olmadığı kesin😎Herkes A’dan Z’ye Ekimin Güzel Duruduğu Kanaatinde,Otel resepsiyonisti dahil 😎👍
Sevindim adına kardeş. Estetica kendi doktorları olsaydı iyi Ekim olmazdı. Estetica esteworld birbirinden beter.
İnşallah ekilenlerin hepsi çıkar saçları öyle uzatmak zorunda kalmazsın:)

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Aralık 2017, 12:13:52 »
Eyvallah Sağolun,Bu Arada BİLGEHAN YILDIRIMIN FİRMASI BY SAÇ EKİMİ’ymiş👍

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Aralık 2017, 17:47:19 »
Merhaba ekiminiz hayirli olsun.İnsallah istediginiz saclara kavusursunuz.Ekim merkezi ilgimi cekti.Incirli estethica yazinca benim bir kac sene onceki ekim faciamin oldugu yerdi.En alt katta bogazici sac ekim diye kiralayip.ekim yapiyorlardi bazi kisiler.ekimler tam facia sackar tam cikmadi bende .Nedense bana hoca diye kendini tanitan kisiyle sizin ekimi yapan kisi cok birbirine benziyor.Tabiki bana ismini İsmail olarak tanitti neyse insan insana benzer.insallah ekimler benzemez ve saclariniz guzel cikar.Cunku benim cekim patladi saclar cogu cikmadilar telefonla arayincada kayboldularGittiler.Yine hayirli olsun diyecem ekim .

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 13 Aralık 2017, 20:03:36 »
Merhaba ekiminiz hayirli olsun.İnsallah istediginiz saclara kavusursunuz.Ekim merkezi ilgimi cekti.Incirli estethica yazinca benim bir kac sene onceki ekim faciamin oldugu yerdi.En alt katta bogazici sac ekim diye kiralayip.ekim yapiyorlardi bazi kisiler.ekimler tam facia sackar tam cikmadi bende .Nedense bana hoca diye kendini tanitan kisiyle sizin ekimi yapan kisi cok birbirine benziyor.Tabiki bana ismini İsmail olarak tanitti neyse insan insana benzer.insallah ekimler benzemez ve saclariniz guzel cikar.Cunku benim cekim patladi saclar cogu cikmadilar telefonla arayincada kayboldularGittiler.Yine hayirli olsun diyecem ekim .
Kardeşim BİLGEHAN YILDIRIM değildir o kişi,Bilgehan Hoca zaten yazarsan internete tv'lerdeki programlarıda çıkıyor,Burası Ethica-Estetica yazıyor 4.Katta Bilgehan Hocanın yeri,Aslen Bayburtludur KAÇ YILDIRDA BURDADIR FİRMASININ ADI BY SAÇ EKİMİ,iNSTAGRAM HESABINDANDA TAKİP EDEBİLİRSİN YAPTIĞI İŞLERİ EKİMDEN SONRA GELEN KİŞİLERİN VİDEOLARI VS.EKİM GÜZEL GÖZÜKÜYOR ŞAHSIN KENDİYLEDE ALAKALI BENCE BİRAZ ÇIKIP ÇIKMAMASI SİGARA-ALKOL-EKİMDEN SONRAKİ GÜNLERDEKİ DİKKATLİ OLUNMASI GEREKEN İLK 10 GÜN

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Aralık 2017, 20:06:22 »
EKİMDEN SONRAKİ GÜN SARGILR ÇIKARTILDI,PANSUMAN YAPILDI,İLK YIKAMA 3 GÜN SONRA YANİ CUMA GÜNÜ

matrix5334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Aralık 2017, 04:42:35 »
kardeşim öncelikle ekimin hayırlı uğurlu olsun. bende bilgehan beye ektirdim, senden bi 15 gün önce felan ektirdim, umarım hepimiz mutlu oluruz.. takipteyiz hocam saygılar

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Aralık 2017, 09:12:50 »
Sen Kesin Rizeli Arkadaşsın Nick’in 5334 İnstagramda’da Foton vardı eğer Tahminim Doğruysa😎Valla İnşallah hayırlısı olur yaa,Herşey yolunda,Salı Sabahı Ektirdim Bugün Perşembe ama zor bir süreç yaa Uyku Düzenim pert 😎İnşallah değecek...Faceden Ekleyebilirsn beni Eray Bilgin...👍

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Aralık 2017, 10:03:00 »
Geçmiş olsun Başlığı kücük hafrle yazınız ve greft sayısı ekleyiniz lütfen.
Global Moderator

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Aralık 2017, 11:26:25 »
5.000 Greft Ekildi,Düzenle Seçeneği nerde bulamadım...?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Aralık 2017, 12:45:42 »
5.000 Greft Ekildi,Düzenle Seçeneği nerde bulamadım...?
düzeltildi.
Global Moderator

matrix53

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bilgehan Yıldırım 5000 greft 12.12.2017
« Yanıtla #14 : 14 Aralık 2017, 15:33:03 »
Sen Kesin Rizeli Arkadaşsın Nick’in 5334 İnstagramda’da Foton vardı eğer Tahminim Doğruysa😎Valla İnşallah hayırlısı olur yaa,Herşey yolunda,Salı Sabahı Ektirdim Bugün Perşembe ama zor bir süreç yaa Uyku Düzenim pert 😎İnşallah değecek...Faceden Ekleyebilirsn beni Eray Bilgin...👍    Aynen oyle o benim..:) cok gecmis olsun gececek insallah hepsi, ben bilgehan beyin yanina onuncu gun yikamasi icin gittigimde soylemisti yarin trabzondan bi hasta gelicek diye meger o da senmissin. Valla kardas  Bulamadim faceden, ahmet uzun ben belki sen bulabilirsin, allaha emanet

Facebook Twitter Instagram