Merhaba,
37 yaşındayım 20 yaşımda saçlarım dökülmeye başladı. Son durumum resimlerdeki gibi. Bir kaç merkezle görüştüm,genelde 2 seans önerildi ama saç çizgisi öndeki mevcut saçlardan itibaren başlatılırsa tek seansta da iyi sonuç alınır diyen bir yer oldu(forumda en beğenilen merkezlerden biri). Bir merkez ile yüzyüze görüştüm ve donör bölgemin sağlıklı olduğunu,biraz ince telli olsa da 5-6 bin greft rahatlıkla çıkabileceğini ve tepelerde çok az açıklık kalacak şekilde bir seansla planlama yapabileceklerini söylediler. Ben de orada karar kıldım. Merkezi daha önce berberim tavsiye etmişti,doktorlu ekim yapan ve sosyal medyada epey bir takipçisi/paylaşımı olan bir yer ve biraz da kurumsal bir kimliğin şemsiyesi altına girmişler ki sonradan bu forumu daha yoğun karıştırınca bu kurumsal yerle alakaları olmadığını anladım. Merkez ismi vermem uygun olur mu bilmiyorum o yüzden üstü kapalı yazıyorum,muhtemelen anlaşılmıştır:) tecrübeli arkadaşlardan ricam şu; her ne kadar randevu oluşturmuş olsam da hatalı bir karar vermiş olmamak adına son dakika buraya konu açmak istedim. Fotoğrafları yorumlayıp nasıl bir ekim planlaması yapılmalı,açıkçası 5-6K greft alınırsa muhtemelen donör bölge hasar görecek ki bu durumu da yaşamak istemiyorum. 2 ekim planlansa mesela toplamda 7-8K greft alınırsa donör tek seferde 6K alınmasından daha mı iyi olur. Kafamda çok soru işaretleri varken sizlerin değerli yorumları belki biraz aydınlatır. Lütfen özellikle bilgili tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin.