Saç Ekimi Sonuçları
Donör toparlar diye düşünüyorum zamanla
Yine vurduk kafayı bu kez daha kötü vurdum moral falan kalmadı
Donör bölgeyi de atayım onun da son duru mu bu . Donör biraz kötü duruyor yine de sizin yorumlarınız benim için önemli
Çok geçmiş olsun üstad. Şu zamana kadar forumda gördüğüm kadarıyla greftlere zarar vermeyecek bir durum olduğunu söyleyebilirim. Krem sürün nemli dursun, kabuk oluşunca çok kuru kalmadan alırsınız kabuğu minik çıkacak saçlar varsa orada engel olmasın diye
Ya reis bu kafayı ne çok vurmuşsun sen birşey olmaz korkma ama bu kadarda vurulmazki 3 gönderiden biri kafamı vurdum
Benim de donör nispeten kötü duruyor kendime göre ama alım sırasında aşağı tarafa çok inmişler gibi sizin. Donör toplayacak mı diye sorunca doktorun bana dediği şu “6 ay boyunca şikayet edeceksin, diğer 6 ay boyunca teşekkür edeceksin ve 1 yılda bitireceğiz bu işi “ 😁
Arkadaşlar merhaba duştan çıktıktan 2 saat sonra böyle yoğun bir kepekle karşılaştım ekime bir zararı olur mu ? 61 gün oldu Ekim olanı, şampuan da bunu kullanıyorum
Merhaba,Pirdolin ve Sebamed in kepek şampuanını kullanıyorum kepek ve kaşıntı için. Seboreik Dermatit var bende. Her yıkama sonrasında da The Mossi London Ozonized Oil Serum Complex uyguluyorum. İlginçtir ki, bende kepeklenme ekimden sonra oldukça azaldı. Hatta hiç olmuyor bile diyebilirim. Bunun sebebi saçların kısa olduğu için hava almasına, ya da ensede saçların azaldığı için hava akımının daha fazla olduğuna yoruyorum. Öte yandan forumda haftada 2-3 ketoral çok öneriyorlar. Fakat ketoral bende hiç yaramamıştı. Siz de bunlardan birini deneyebilirsiniz.