Herkese merhaba. Baslikta belirttigim uzere 7 gun once sac ekimim tamamlandi. Islem yaklasik 15 saat surdu. Sabah 7:30 gibi varip, gece 1:15 gibi ciktim klinikten. Forumda bilindigi uzere Klinigin 3 paket secenegi var. ben 3. Paket olan Sibel hanimin bastan sona icinde bulundugu, donor bolgeden sac alimi, kanallari actigi, sac cizgisini belirledigi ve ekim islemini gerceklestirdigi paketi sectim.
Islem sirasinda vurulan lokal anesteziler gercekten inanilmaz canimi acitti. Belki benim aci esigim dusuktur ama hala dusundukce bir urperme geliyor. 2-3 saatte lokallerin etkisi gittigi icin, tekrardan lokal vurmak gerekebiliyor cogu bolgeye. Butun operasyon boyunca, canimin tek acidigi yerler, lokal anestezi yapilirken ki yerlerdi. Onun disinda pek birsey hissetmiyorsunuz. Surekli saga sola dondugunuz icinde, acikcasi pek uyuyamiyorsunuz.
Daha once Sibel hanimin dahil oldugu 3. paketi secip bu operasynu olup cok memnun olan bir arkadasimin tavsiyesi ve bu form da gordugum guzel yorumlar sayesinde Sibel hanimda yaptirmaya karar verdim.
Ameliyatin ertesi gunu pansuman yapmak icin gittim. Baticon surduler bezi cikartilar. Hersey guzel gorunuyor dediler. Belirtmek isterim, whatsapp uzerinden mesja attiignizda en gec 10 dk icinde hemen geri donus sagliyorlar. O bakimdan cok iyiler. Sibel hanim inanilmaz titiz. Sac cizgisini bile yarim saatte cizdik hep beraber. Babamin dedmin sresimlerine falan bakti ilerde sacimda olasi bir dokulme ihtimaline karsin.
Sibel hanim ameliyati 0. gun kabul edip ilk yikamayi 5. gunde yapiyoruz dedi. Ama yurtdisina ucagim oldugundan ben 4. gunun sabahindan whatsapptan resmimi yollayip yikamalarinin mumkun olup olmadigini sordum. Gelin yikayalim iyi gorunuyor dediler.
Degerli yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.