Gönderen Konu: HAKAN DOĞANAY 2570 GREFT 8.12.2017  (Okunma sayısı 13762 defa)

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HAKAN DOĞANAY 2570 GREFT 8.12.2017
« Yanıtla #45 : 24 Ocak 2019, 19:47:38 »
15.01.2019 tarihinde 2350 greft saç ve 530 greft sakal tek gün de gerçekleşti operasyon saat 10:30 da başlayıp akşam 18:30 gibi bitti.hakan hocanın ekibi tarafından yapıldı.alımı ahmet yaptı ekim de ise aygün hanım yaptı hakan hoca da arada bir uğruyor.tek gün olduğu için oldukça yorucu bir gündü benm ve çalışan arkadaşlar içinde.bu ekimde daha çok orta ve tepe ye çalışıldı ancak önlerede ekim yapıldı.bu süreç sonunda özellikle tepe ve orta hattaki yoğunluk bu ekimin referansı olacak aylar geçtikçe sonuçları buradan paylaşacağım.inşallah iyi sonuçlar ile geri dönüş yapmak nasip olur.

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 24 Ocak 2019, 19:53:12 »
bu foto da ekim öncesi fotoğraf.hakan hocanın yaptığı 2500 luk ekimin farkını sizin takdirinize ve yorumlarınıza bırakıyorum

must53

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 24 Ocak 2019, 20:36:04 »
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun ekimin. Güzel görünüyor ekimin. Yaklaşık aynı greft ekildi bize.tabi süreç senin içşn çok erken beni takip edebilirsin en azından senin içşn öngörü olur hayırlısı olsun hepimiz için.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 24 Ocak 2019, 22:12:54 »
bu foto da ekim öncesi fotoğraf.hakan hocanın yaptığı 2500 luk ekimin farkını sizin takdirinize ve yorumlarınıza bırakıyorum

müthiş gerçekten,hakan hoca mükemmel iş çıkarmış ekilenler yüzde yüze yakın oranda çıkmış gibi görünüyor .kabuk dökümü sonrası görüntüyle aynı tabi kabuk dökümü sonrası saçlar birazcık daha kalın telli oluyor aradaki tek fark bu.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 24 Ocak 2019, 22:26:28 »
Saçları 3 numara traşlayınca başarılı bir ekim olduğu net olarak belli olmuş keşke her kes böyle 3 numara traşlasa takip etmesi kolay olur  ;D

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 24 Ocak 2019, 22:34:04 »

Evet bende beğendim :) ama sanırım saçlar ince telli ona rağmen çok başarılı bir sonuç çıkmış ortaya .
Bana göre bu halde kalsaymış olurmuş ,yeterince saç oluşmuş kafanızda dahada gerekirmiydi bilmiyorum

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #51 : 24 Ocak 2019, 22:41:07 »
İkinci ekim için keşke yeni konu açsaydın 😊ben bu kafayı hatırlıyorum dedim ve sayfaları yeniden onudum sonradan çözdüm 😅

İlk ekim başarısı Bence çok iyi görünüyor.
İnşallah bununla birlikte bir sorun kalmaz

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 21 Nisan 2019, 19:19:06 »
3 aylık sonuçlar.
tepe bölgesinde özellikle sakallardan ekildi ve şok dökülme onlarda az oldu ama uzamaları çok yavaş saç formunu almaları belli bir süreç gerektiriyormuş.şuan için beklemedeyiz artık şok bitti ve yavaş yavaş ekilenler filizlenmeye başlamalı.az değil neredeyse 3000 daha ekim yapıldı 2.kez. son zamanlarda hakan hoca ve ekibi hakkında gördüğüm olumsuz sonuçlar bu bekleme sürecinde biraz gerginlik yaratsana ilginç şekilde donörüm hala güzel duruyor üstelik bir kez traş bile oldum.bu konuda rahatım en azından.6. ayda yine paylaşım yapacağım allah ömür verirse ,o zaman daha öngörülebilir sonuçlar olacaktır.

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 21 Nisan 2019, 19:25:39 »
bu arada konu ismini değiştirmek istedim ama bulamadım bilen varsa msj atabilir hala ilk ekimin konu ismi yazıyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 22 Nisan 2019, 01:08:16 »
Gayet güzel toparlamıs kendi saçların şok dökülme olmadımı? Baya saç çıkmış gibi 3 ay da konu ismini degiştirmene gerek yok belirtmissin nasılsa
Global Moderator

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 25 Ocak 2021, 23:40:27 »
uzun zamandır siteye giriş yapmadım,yeni fotoğraf koymayacağım. koymaya değecek bir durum da yok zaten ortada!!!
toplamda yaklaşık 1 yıl ara ile 5000 saç 500 sakal ekimi yapıldı.eskisinden iyi ama kesinlikle aradığımı bulamadım.
ben bu kliniği kesinlikle tavsiye etmiyorum keşke son ekimimi başka bir yerde farklı bir yöntem ile yaptırsaydım.yapacak bir şey yok bu saatten sonra .
en azından okuyan birisine faydam olur belki.foruma son girişim.siz iyi okuyun araştırın olumsuz yorumlar varsa eğer bir sebebi cidden var.ben umursamadım ve pişmanım siz olmayın.

okanokay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 26 Ocak 2021, 00:08:08 »
uzun zamandır siteye giriş yapmadım,yeni fotoğraf koymayacağım. koymaya değecek bir durum da yok zaten ortada!!!
toplamda yaklaşık 1 yıl ara ile 5000 saç 500 sakal ekimi yapıldı.eskisinden iyi ama kesinlikle aradığımı bulamadım.
ben bu kliniği kesinlikle tavsiye etmiyorum keşke son ekimimi başka bir yerde farklı bir yöntem ile yaptırsaydım.yapacak bir şey yok bu saatten sonra .
en azından okuyan birisine faydam olur belki.foruma son girişim.siz iyi okuyun araştırın olumsuz yorumlar varsa eğer bir sebebi cidden var.ben umursamadım ve pişmanım siz olmayın.
kardeşim çok geçmiş olsun okadar uğraş para harca eziyet çek sonucuda böyle olsun ben bu ahd cliniğini yi bir türlü anlayamadım eskiden iyi sonuçlar alıyordu uzun bir süredir bir tane yüzü gülen adam görmedim ne oluyor anlamadım gitti
  • Ekim Tarihi: 2017
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4017
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi 8 AY FİNANSTERİD
2017 asmed
4017 greft

aslanoglu

• Full Member
« Yanıtla #57 : 26 Ocak 2021, 02:05:32 »
son gelen yorumları okuduğumda çıkışların zayıf olduğu yazılmış tabi bunun sebebi görüntü aldanması bu da benm hatam çünki eksik foto atmışım.ekimden önce kafamın sadece ön bölgesinde biraz saç vardı oda daha önce ki ekimden olanlar ki onlar da sol ön bölgem çok zayıftı ekilenler tutmadı zaten ilk yazımda uzun uzun yazdım bunları.saçlarımın yan bölgelerini çok uzun tutup ortaya doğru tarayarak biraz kamuflaj sağlıyordum sanırım bu yanıltmış olabilir sizi.açıkçası 2500 greft ile tüm (tepe hariç)bir ekim yapıldı greftın az alınma sebebini zaten yazmıştım.benm beklentim bu kadar bile değildi.saçlarım şuan da orta uzunlukta ve tepe hariç hiç bir kellik kalmadı ki bende 2500 greft ile yoğun bir saç beklemiyordum zaten beklemek kendimi kandırmak olur.2500 grefti sadece şakaklara ekiyorlar normalde benm tüm kafama yayıldı bu miktar.zaten fotoğrafta durumu sizde göreceksiniz ne kadar büyül bir gelişme olduğunu.daha önce kötü bir ekim geçirdim iyileşme sürecinden tutun da greftlerimin çöp olmasına kadar o yüzden iyi bir ekim ile kötü arasında ki farkı anlayabiliyorum.10. gün dolduğun da ne bir iz ne büyük bir kızarıklık kalmıştı.kimseyi korumak gibi bir derdim de yok mutsuz olsaydım , paramın ve greftlerimin çöp olduğunu görseydim burada en büyük intikamcılardan birisi olabilirdim.çok şükür ben mutluyum.herşeyin hayırlısı
Dostum yazdıklarında bir tezat gözüküyor, yani ya önceki yazdıkların sana ait değil, ya da son yazdıkların, Este...... da daha önce hüsranla sonuçlanan bir ekim yaşamışın, sonra o kafadan 2500 almışlar, ekim senen 2017 ama 6 ay sonra ekimden önceki bir fotonu eklemişin,  neredeyse tamamen boş bir kafa ve 6 ay  sonunda çok memnun olduğunu söylüyorsun ve bu kafa içn ikinci defa gitmişin şimdi de tersini yazıyorsun bu tezatlığı açıklar mısın ?

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 26 Ocak 2021, 10:16:28 »
Dostum yazdıklarında bir tezat gözüküyor, yani ya önceki yazdıkların sana ait değil, ya da son yazdıkların, Este...... da daha önce hüsranla sonuçlanan bir ekim yaşamışın, sonra o kafadan 2500 almışlar, ekim senen 2017 ama 6 ay sonra ekimden önceki bir fotonu eklemişin,  neredeyse tamamen boş bir kafa ve 6 ay  sonunda çok memnun olduğunu söylüyorsun ve bu kafa içn ikinci defa gitmişin şimdi de tersini yazıyorsun bu tezatlığı açıklar mısın ?
Aynen bende anlamadım ilk ekiminde esteworld sac çıkmamış açıklık baya var hakan beyin ekiminde durum düzeltilmiş sonrada baya geçmiş böyle yazi yazmış enteresan
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 26 Ocak 2021, 13:48:11 »
Herhalde tepeye yapılan Ekim den memnun değil beyfendi.
Ama son attığı fotoda gayet güzel gözüküyordu halbuki.
Fotoğraf paylaşsanız da biz de görebilsek nasıl bir sonuç aldığınızı tepe bölgesinden hocam ?
Böylelikle bi memnunum bir de memnun değilim deme sebeplerinizi biz de sağlıklı bir şekilde görmüş olurduk.
En azından konunuzu takip eden bizler için tepenizin son halinizi görmek iyi olurdu..

Facebook Twitter Instagram