Gönderen Konu: HAKAN DOĞANAY 2570 GREFT 8.12.2017  (Okunma sayısı 13752 defa)

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
HAKAN DOĞANAY 2570 GREFT 8.12.2017
« : 12 Aralık 2017, 12:56:57 »
MERHABA HERKESE BU GRUBU UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM.UZUN SÜREDİR DE KENDİME UYGUN BİR EKİMCİ ARAYIŞINDAYDIM.BU SİTE BANA BİR YOL GÖSTERDİ VE BENDE KENDİ OPERASYONUMU PAYLAŞMA KARARI ALDIM UMARIM FAYDASI OLUR ÇÜNKİ KARAR AŞAMASI OLDUKÇA ZOR BİR SÜREÇ.22 YAŞINDA İKEN  ESTEWORLD DENEN KASAP DÜKKANINDA BİR EKİM YAPTIRDIM ÖYLESİNE KONUŞMAYA GİDİPTE KENDİMİ MASADA BULDUM VE REZALET BİR EKİM YAPTILAR DAR Bİ ALANA 3000 KUSUR EKİM VE SONUÇ HÜSRANDI.AMA İŞİN KÖTÜ KISMI DONÖRÜMÜ MAHVETMİŞLER.HAKAN HOCAYA GİDERKEN 3000 -3300 ARASI DEMİŞLERDİ AMA OKDAR GREFT ÇIKARTAMADILAR.ALIM İŞLEMINI AHMET DİYE GENÇTEN AMA DÜZGÜN BİR OĞLAN YAPIYOR.DİĞER BAYAN HEMŞİRELERDE İŞLERİNİ DÜZGÜN YAPTILAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ZTN HOCA TEK BİR EKİP İLE ÇALIŞIYOR.BENM EKİMİMİN TAMAMENI HOCA YAPTI AMA EĞER BÜTCENİZ YETMEZSE ALIM YAPAN EKİP EKİMDE YAPIYOR VE FİYAT GAYET UYGUN AMA BENM TEK ATIMLIK KURŞUNUM KALDIĞI İÇİN RİSKE GİREMEDİM.2500 GREFTIN BANA NE VERECEĞİNDEN PEKTE EMİN DEĞİLIM AMA ORAYA GİTTİKTEN SONRA DA VAZGEÇMEDİM.ALLAH KİMSEYİ UTANDIRMASIN.FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞACAĞIM AYLIK OLARAK.

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HAKAN DOĞANAY 2570 GREFT 8.12.2017
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2017, 12:58:32 »
MERHABA HERKESE BU GRUBU UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM.UZUN SÜREDİR DE KENDİME UYGUN BİR EKİMCİ ARAYIŞINDAYDIM.BU SİTE BANA BİR YOL GÖSTERDİ VE BENDE KENDİ OPERASYONUMU PAYLAŞMA KARARI ALDIM UMARIM FAYDASI OLUR ÇÜNKİ KARAR AŞAMASI OLDUKÇA ZOR BİR SÜREÇ.22 YAŞINDA İKEN  ESTEWORLD DENEN KASAP DÜKKANINDA BİR EKİM YAPTIRDIM ÖYLESİNE KONUŞMAYA GİDİPTE KENDİMİ MASADA BULDUM VE REZALET BİR EKİM YAPTILAR DAR Bİ ALANA 3000 KUSUR EKİM VE SONUÇ HÜSRANDI.AMA İŞİN KÖTÜ KISMI DONÖRÜMÜ MAHVETMİŞLER.HAKAN HOCAYA GİDERKEN 3000 -3300 ARASI DEMİŞLERDİ AMA OKDAR GREFT ÇIKARTAMADILAR.ALIM İŞLEMINI AHMET DİYE GENÇTEN AMA DÜZGÜN BİR OĞLAN YAPIYOR.DİĞER BAYAN HEMŞİRELERDE İŞLERİNİ DÜZGÜN YAPTILAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ZTN HOCA TEK BİR EKİP İLE ÇALIŞIYOR.BENM EKİMİMİN TAMAMENI HOCA YAPTI AMA EĞER BÜTCENİZ YETMEZSE ALIM YAPAN EKİP EKİMDE YAPIYOR VE FİYAT GAYET UYGUN AMA BENM TEK ATIMLIK KURŞUNUM KALDIĞI İÇİN RİSKE GİREMEDİM.2500 GREFTIN BANA NE VERECEĞİNDEN PEKTE EMİN DEĞİLIM AMA ORAYA GİTTİKTEN SONRA DA VAZGEÇMEDİM.ALLAH KİMSEYİ UTANDIRMASIN.FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞACAĞIM AYLIK OLARAK.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2017, 13:18:54 »
Hayırlı olsun ekiminiz.
Kalem tekniği ile ekim oldu değil mi. Hakan hoca başka türlü Ekim yapmıyor biliyorum. Alımı yapan arkadaş Manuel mi Micro motorla mı aldı. Hakan hoca da her iki alım yöntemini kullanıyordu.
Bence dönör o kadar kötü durmuyor Aranamed gitseydinis 5000 çıkarırdı:) şaka bir yana güzel ekim olmuş.
Kalem tekniğinde kanal açma işleni olmadığından toplam süre ne kadar oldu sizin. Alım ve ekim ayrı ayrı biliyor musunuz.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2017, 13:20:41 »
hayırlı olsun hakan hoca nın en sevdiğim yanı mantıklı iş yapması ben sihirbaz değilim demişti zaten o yorumunu baya sevmiştim. ön çizgine taabi kalıp sıklaştırma yapmış ki 2500 greftle en mantıklısı bu gibi duruyo maceraya gerek yok ...zaten nedense şu estle başlayan yerlere bir türlü güvenemedim onun sebebi de esteworld zaten
    ekiminin  sık ve aralara iyi girdiğini görüyorum fotolarda, bir sıkıntı çıkmazsa  güzel olacak mevcut saçlarınla
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 13:32:48 Gönderen: ruhi mücerret »

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2017, 13:47:07 »
inşallah güzel olur temennim o yönde ama greftin 2500 te kalması beni biraz üzdü açıkçası ama hocanın greft başı para almasına rağmen ve benm daha fazla çıkmazmı diye ısrarlı sorularıma rağmen sayıyı arttırmaması hocanın iş ahlakını takdir etmeme sebeb oldu.ben mikromotorla alım yaptırdım fiyat olarak bütçem sabitti ama manuel seçeneğide var tabi ki.hakan hoca ekim 2000 i aştığı anda 2 güne bölüyor işlemi.2 gece hastanede konakladık otel gibi bi hastane ztn gayet güzel biryer.ilk gün 1500 yaptılar alım çakım yemek arası sigara arası fılan 4 saat sürdü ama dinlene dinlene yapıldı hiç yorulmadım ki bana göre çalışanların kesnlikle dinç olması gerekir.ikinci günde kalan 1000 lik alında oda pek uzun sürmedi 3 saat falandır en fazla aralarla beraber.3. günde kafamı yıkayıp yolladılar.hakan hocanın artısı sakaldan alım yapıp sıklaştırma yapabilmesi ama bende sakal olmadığı için oda kaldı.bakalım hayırlısı 10.günde bidaha foto atacağım ama öyle kanlı irrite edici bir durum yoktu hiç.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2017, 15:03:21 »
Umarım bu sefer başarılı bir ekim sonucu elde edersiniz,paylaşımınızı takipteyiz.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Aralık 2017, 18:20:47 »
geçmiş olsun aralara güzel çalışılmış ön çizgide güzel sonucuda güzel olur inşallah takipteyiz

felsefesiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2017, 20:28:17 »
Her şey güzel görünüyor. Ön çizgi de güzel olmuş. Sıklığı da güzel olacak inşallah.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Aralık 2017, 21:35:35 »
Hayırlısı olsun bu Hakan hocanın fiyat politikasını anlayamadım.  Her durumda greftleri başkası alıyor ekimi Hakan hoca yapınca mi pahali oluyor anlayamadim
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2017, 12:25:46 »
aynen dediğiniz gibi alımı ahmet isimli bi genç yapıcak her halukarda ama benm şuan 9. gün ve donör tertemiz işini iyi yapıyor daha fazla al dediğim halde almadı eleman ki fotolarda görnüşşünüzdur ilk gün bile temizdi baya,bir kaç kan lekesi vardı okdar.5 kişilik bir ekip var hoca hariç başka ekipte yok işin iyi kısmı o zaten.aynı ekip ekim de yapıyormuş ztn bütçene göre seçenekler var.yarın 10. gün olacak fotoları paylaşacağım 10. günün

baytar17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
14.gün
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2017, 13:52:25 »
ekim yaptıralı artık  14 gün oldu kabuklar döküldü artık biraz da narin korkarak davrandığım için birkaç gün gecikti sanırım.henüz şok başlamadı umarım da pek fazla gitmez şuan ki hali hoşuma gidiyor.donör biraz kafama takılıyor ama hala tam toparlamadı.sonuçta bu alımla beraber (önceden 3300 greft esteworld) 5800 greft oldu biraz seyrek olacağına eminim ama rahatsız edici dikkat çekici bir boyuta ulaşmaz.yıllık izindeyim genel itibari ile evdeyim ama geçen akşam cafede arkadaşla bulıştum hafifte loş ışık vardı ekim yaptırdığımı dahi anlamadı o ışıkta bende söylemedim :) saçlarım uzun olduğu için ne kadar açıklığım oldupunu ben bile tam bilmiyordum kesilince belli oldu.önümüzde ki  haftayı da evde atlatıp yılbaşndan sonra işe başlayacağım umarım donörde biraz daha toparlar.yıkama yaparkan elime tek bir saç teli gelmedi bazı arkadaşların kabuklar dökülürken saçlarında geldiğini gördüm yıkarken kesinlikle elinizi önden arkaya götürmeyın masaj yapmak zorunda isenız arkadan öne hafif şekilde çekin.ben genel itibari ile sert tampon yaparak yani sdc yukarıdan basınç uygulayarak kabuk döktüm.buradan ilkkez ekim yaptıracak arkadaşlara da tavsiyem olacak özellikle yaşı 20-25 arası olan çünki ben ilk ekimimi ozamanlar yaptırmıştım kesinlikle unutmayın ki greftleriniz sonsuz değil o yüzden gözünüzü karartıp saçma sapan yerlerde ucuz diye ekim asla asla asla yaptırmayın.eğer ozaman da düzgün bir yere 3300 greft yaptırmış olsaydım saçlar çok çok daha iyi olurdu li şuan bakyorm da iyi ekimciler benm ektirdiğim kadar alana 2000 kadar ekip bırakıyorlar.ayrıca 3 lü ve 4 l
 greftlerımı de harcamışlar 2500 greftin çoğunluğu tekli ve cift yani uzadığında neler olacak hep beraber göreceğiz.bu arada ilaç olarak sdc biotin kullanıyrm.finas etken maddeli ilaçları kullanmayı düşünmüyorum.2 ay sonra da minow başlarım özellikle vertexe.fotoğrafarı kendım çektim florasan ışığı altında ev ortamı..şimdilik durum bu saygılar...

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Aralık 2017, 14:20:32 »
sorunsuz duruyor hakan hoca homojen almış

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2017, 11:49:15 »
Dhi teknigi dogru ellerde kullanılınca sıklaştırma ekimlerinde çok başarılı bir teknik mevcut saçlara zarar vermeden ekim yapmış hakan doganay.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2017, 12:19:02 »
Hayırlı olsun zor bir durum insanın başından kötü bir saç ekımı operasyonu geçirmesi piskolojik olarak gercekten çok zor bir durum saçları döküldü diye bunalıma giren insan birde  üstüne kötü bir operasyon geçirince saçları daha kötü olunca katlanmak gerçek anlamda zor neysekı ikinci ekımınızde işini çok doğru yapan başarılı bir doktor tercih etmisssiniz hayırlı olsun kötü günler gececektir.
Global Moderator

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2017, 12:33:44 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Önceki ekim sürecinde yaşamış olduğunuz olumsuzlukları unutturacak bir hekim tercihi yapmışsınız. Hakan Hocanın ekimlerini yakından takip ettiğimiz için sizi güzel günlerin beklediğini söyleyebilirim. Hayırlı olsun. Ekim sürecinizi belirli periyodlarda resimlerinizi yükleyerek paylaşırsanız daha önce sizin gibi başından kötü ekim geçen kişilere fikir sahibi olmaları açısından yardımcı olabilirsiniz.
Tekrar hayırlı olsun...

Facebook Twitter Instagram