ekim yaptıralı artık 14 gün oldu kabuklar döküldü artık biraz da narin korkarak davrandığım için birkaç gün gecikti sanırım.henüz şok başlamadı umarım da pek fazla gitmez şuan ki hali hoşuma gidiyor.donör biraz kafama takılıyor ama hala tam toparlamadı.sonuçta bu alımla beraber (önceden 3300 greft esteworld) 5800 greft oldu biraz seyrek olacağına eminim ama rahatsız edici dikkat çekici bir boyuta ulaşmaz.yıllık izindeyim genel itibari ile evdeyim ama geçen akşam cafede arkadaşla bulıştum hafifte loş ışık vardı ekim yaptırdığımı dahi anlamadı o ışıkta bende söylemedim
saçlarım uzun olduğu için ne kadar açıklığım oldupunu ben bile tam bilmiyordum kesilince belli oldu.önümüzde ki haftayı da evde atlatıp yılbaşndan sonra işe başlayacağım umarım donörde biraz daha toparlar.yıkama yaparkan elime tek bir saç teli gelmedi bazı arkadaşların kabuklar dökülürken saçlarında geldiğini gördüm yıkarken kesinlikle elinizi önden arkaya götürmeyın masaj yapmak zorunda isenız arkadan öne hafif şekilde çekin.ben genel itibari ile sert tampon yaparak yani sdc yukarıdan basınç uygulayarak kabuk döktüm.buradan ilkkez ekim yaptıracak arkadaşlara da tavsiyem olacak özellikle yaşı 20-25 arası olan çünki ben ilk ekimimi ozamanlar yaptırmıştım kesinlikle unutmayın ki greftleriniz sonsuz değil o yüzden gözünüzü karartıp saçma sapan yerlerde ucuz diye ekim asla asla asla yaptırmayın.eğer ozaman da düzgün bir yere 3300 greft yaptırmış olsaydım saçlar çok çok daha iyi olurdu li şuan bakyorm da iyi ekimciler benm ektirdiğim kadar alana 2000 kadar ekip bırakıyorlar.ayrıca 3 lü ve 4 l
greftlerımı de harcamışlar 2500 greftin çoğunluğu tekli ve cift yani uzadığında neler olacak hep beraber göreceğiz.bu arada ilaç olarak sdc biotin kullanıyrm.finas etken maddeli ilaçları kullanmayı düşünmüyorum.2 ay sonra da minow başlarım özellikle vertexe.fotoğrafarı kendım çektim florasan ışığı altında ev ortamı..şimdilik durum bu saygılar...