Merhaba kıymetli forum üyeleri,
28 yaşındayım ve son 4 yıldır aktif saç dökülmesi yaşayan biriyim. Saç tellerim bir hayli ince ve aktif dökülme çok şiddetli devam ediyor. Ön ve üst bölgede açılmalar var (fotoları ekliyorum). Öyle bir sektör ki birinin iyi dediğine bir başkası sakın yapma diyor, birinin yaparsan çok faydasını görürsün dediği şeye bir diğeri saçlarına zarar verir diyor, hal böyle olunca insan ister istemez iki kez düşünüyor. Saç ektirmeye karar verdim ancak dönör bölgem adete tek atımlık kurşun gibi bu nedenle çok dikkatli olmam lazım. Bu konu altında sizden tecrübelerinizi ve ekim merkezi önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca; ekim öncesinde şunları şunları yapmalısın yada bunları yapmamalısın dediğiniz şeyleri de bekliyorum.
- Bütçe nedeniyle malesef Asmed'i elemek zorundayım. AKL klinik, Ahmet Tosun ve son olarak çok yakın olduğum Büşra Can ile görüştüm
- Şuan kökleri güçlendirmek için; minoxil, xpecia hap, "bemiks evigen bepanten karışımını" dermaroller ile uyguluyorum. Ek olarak saç ekim tarihine kadar prp ve mezo yaptırıyorum, ilk seansı yaptım toplam da 4 seans yaptıracam. Büşra hanım prp ve mezo dışında kullandığın diğer şeyleri bırak dedi ekime kadar.
Millet olarak uzunca şeyleri okumayı pek sevmeyiz bu nedenle olabildiğince kısa tutmaya çalıştım. Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese mutlu günler.