Gönderen Konu: 04.09.2023 - İstanbul HairChiefs saç ekimi 4.500 greft . Yaş:25  (Okunma sayısı 843 defa)

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba. 25 yaşındayım saçlarımın ön ve üst kısmında dökülmeler bundan kaynaklıda açılmalar meydana gelmişti. Uzun bir araştırmada sonrasında Hairchiefste saç ektiren arkadaşlarımıda gördükten sonra saç ekimine karar verdim. Eminim çoğu insanda oraya giderken korku ve tedirginlik oluyordur. İğne yapılırken çok az acı hissediyorsunuz onun dışında işlem sonuna kadar bir daha hissetmiyorsunuz.

Saçlarımın ekim öncesi halini ve ilk gün ile 3. gün yıkaması sonrası halini ekte gönderiyorum. Umarım süreç güzel geçer ve memnun kalırım. Saçıma 4.500 greft ekim yapıldı ben 4.500 olduğunu düşünüyorum. Sizce şuan durum ve gidişat nasıl yorum yapabilirmisiniz?

Not: 4 lü fotoğraf ekimden hemen sonra - tekli olan fotoğraflar 3.gün yıkamasından sonrası

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli yorumlarınızı bekliyorum

Özcan Çınar

• Yeni üye
  • *
Güzel ekim yapılmış. Aynı yerde bende geçen yıl ekim yaptırdım. Verteks bölgesine de bu hafta ekim yaptık. Ben çok memnunum. Sizin de memnun kalacağınızı düşünüyorum.

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkür ederim alnımda biraz şişlik var tahmini kaç güne iniyor bilginiz varmı ?

Özcan Çınar

• Yeni üye
  • *
4-5 güne iner

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6. Gündeyim. Ense kısmına doğru kızarıklık var. Danışmanıma sordum tahriş olmuş Anestol Pomed diye bir krem söyledi. Onu kullanacağım. Tahriş olan kısım yanıyor muhtemelen de geceleri o yüzden çok uyanıyorum.

Özcan Çınar

• Yeni üye
  • *
Aynı gün aynı yerde ekimi yapmışız tarihi şimdi gördüm. 😁 Uyumak çok zor. Benim de verteks çekildiği boyun yastığı ile bile uyumak riskli durumda.

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben sırt üstü hiç yatamazdım normalde şimdi ilk günlere göre biraz uyumaya alıştım. Ama dediğim gibi tahriş olan bölge çok uyandırıyor geceleri. Dedikleri kremi aldım bakalım nasıl bir etkisi olacak. Buna da şükür en azından ağrısız şekilde bir haftayı geride bırakıcam

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sırt üstü yatmaya ne zamana kadar devam edicem. Şuan 7. Gün içerisindeyim. Sırt üstü yatamıyorum, ense kısmında tahriş olan bölge var orası yanıyor ve boynumda artık ağrı oluştu. Muhtemelen kasıyorum kendimi.

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
7. Gündeyim. Sadece donör bölgesinde böyle kan akışını hissediyor gibiyim. İlk zamanlar kanıyormu diye bakıp duruyordum :) Sürecimin nasıl geçtiği ile ilgili tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 04.09.2023 - İstanbul HairChiefs saç ekimi 4.500 greft . Yaş:25
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2023, 19:18:46 »
süreç normal akışında kardeşim saç ekilen alan sağlıklı görünüyor yıkamalarına düzenli devam etmelisin kabuk dökene kadar
Global Moderator

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Eylül 2023, 19:20:47 »
12. gün de kabuk dökümü için çağırdılar. Her gün düzenli verilen jel ve şampuan ile yıkamaya devam ediyorum. Yorumun için teşekkür ederim hintel, iyi akşamlar dilerim.

Ekin

• Full Member
« Yanıtla #12 : 10 Eylül 2023, 19:53:51 »
Her şey yolunda gözüküyor hocam.
Ekimin hayırlı olsun, inşallah dilediğin sonucu alırsın.
  • Ekim Tarihi: 05.07.2023
  • Greft Miktarı 3012
  • Yaşınız 32

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Eylül 2023, 13:11:46 »
8. Güne geldim. Düzenli olarak her gün verilen şampuan ile yıkamamı yapıyorum. Donör bölgesinde bu güne kadar hissettiğim  değişik his (böyle kılların çıktığı, kan akıyor ve kafamda bir kasılma) yavaştan gitmeye başladı. Şuan sadece ara ara gelen kaşıntı oluyor. Onun dışında çok şükür herşey yolunda gidiyor. 8. Gün fotoğrafınıda atıyorum. İlk gün çektiğim fotoğraflara baktığımda değişimi ve iyileşmeyi daha iyi görebiliyorum. Artık kabuk atmaya başladı, yıkamadan sonra farkettim sırtımada donör böglesinden kabuklar düşmüş.

kadr3541

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Eylül 2023, 23:37:52 »
12. Gün yıkaması sonrası fotoğraflar. Kabukları yıkayarak döktüler. Kaşıntım baya azaldı sonrasında. Şuan çok iyi hissediyorum. Umarım bundan sonrada süreç güzel geçer ve bol bol saçlar çıkar  :D 8)

Facebook Twitter Instagram