Gönderen Konu: SAÇ DERİSİ KAŞİNTI VE İGNELENME  (Okunma sayısı 5858 defa)

tuna_85

• Jr. Member
  • **
Ynt: SAÇ DERİSİ KAŞİNTI VE İGNELENME
« Yanıtla #166 : 08 Ekim 2024, 20:50:18 »
Şikayetleriniz tam olarak nedir? Ne artırıyor?

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 09 Ekim 2024, 11:24:24 »
Şikayetleriniz tam olarak nedir? Ne artırıyor?
kafa derisinde yanma ignelenme kasinti karincalanma ve sac diplerinde katilasmis deri yag birikintileri. Bunlar sac diplerine yapisip saci olduruyor.
Ne azdiriyor bilmiyorum

Keennyy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 10 Ekim 2024, 09:00:14 »
kafa derisinde yanma ignelenme kasinti karincalanma ve sac diplerinde katilasmis deri yag birikintileri. Bunlar sac diplerine yapisip saci olduruyor.
Ne azdiriyor bilmiyorum
Sedef ile farkli bir hastalik mi bu benimde sac derimde pul pul dokulmeler ve asiri bir kasinti hissi oluyor.Bazen bastiriyorum ama sonra tekrardan geliyor ve asiri rahatsiz ediyor dokulen saclarimin ucunda hep beyaz beyaz seyler var.Cildiyeye gittim ve sedef dedi direkt bana ama burda anlatilanlara asiri benziyor

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #169 : 11 Ekim 2024, 12:02:25 »
Sedef ile farkli bir hastalik mi bu benimde sac derimde pul pul dokulmeler ve asiri bir kasinti hissi oluyor.Bazen bastiriyorum ama sonra tekrardan geliyor ve asiri rahatsiz ediyor dokulen saclarimin ucunda hep beyaz beyaz seyler var.Cildiyeye gittim ve sedef dedi direkt bana ama burda anlatilanlara asiri benziyor
sedefte bir oto immun hastaligi dostum. Bunun farki sedefte sanirim plakalar halinde kabuklasma oluyor. Bende sadece sac diplerinde kum tanesi gibi sert yag-deri birikintileri var. Tirnaklarimin arasina giriyor

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #170 : 11 Ekim 2024, 14:47:06 »
sedefte bir oto immun hastaligi dostum. Bunun farki sedefte sanirim plakalar halinde kabuklasma oluyor. Bende sadece sac diplerinde kum tanesi gibi sert yag-deri birikintileri var. Tirnaklarimin arasina giriyor
fotolari ekliyorum

Facebook Twitter Instagram