%10 mu 12 aylik surecte 7. Aydan sonra gwnel olarak % 10 luk bir ilerlememi oluyor yoksa kisiye ozelmi yorum yapiyorsun veya ekim merkezlerine ozel idalli bir elestiri salam bir tezinde vardir ilaki merak ettim
Kişi yada Merkeze özel bir yorum değil bu.. yorumlarıma bakarsan ben ekimde,şok dökülmeden kalanları saymaz isek 95-120 arasında çıkışları başlayıp 240 da çıkışların tamamlandıgını,sürecin 8 aydan sonra sadece tellerin şeklini alması ve kalınlaşması gibi faydaların gözlenebilecegi konusunda ısrarcıyım.
Ekim operasyonundan sonra 363 gün boyunca greftin deri altında uykuda bekleyip, 364.günde çıkacagına asla inanmıyorum. 9 ayda çocuk oluyor greft 1 sene nerde bekliyor imiş?
Zaten sitede 100lerce ekim var tek tek bak incele 8-9. Aydan sonra gelişim gösteeen sac ben görmedim. Ama genelde hastalar 7-8. Aydan sonra fotoğraf çekme yeteneklerini geliştirerek çok daha saçlı çıkmayı başarıyorlar.
Ekimcilerin Saç çıkışının 15.aylara kadar sürebileceğini iddia etmesinin sebebini ise “hastanın durumuna alışarak kabul etmesi” mi beklemelerine bağlıyorum ..