2 sonuç ile (az açıklık-sınırsizsiniz greft(pizzaHut sloganı gibi)kasaplıktan(senin geçmişteki tabirin) 5. Liğe yerleştirdin Ya 2 sonuç daha geldim mi 1.liği kapar arenamed..Koray hoca 2.liği paylaşır keser hoca ile:)
Günde 20 ekim yapan bir merkeze ilk 5 diyebilmen için burada her hafta 2 iyi sonuç görmen lazım saçsız.
Burası tarafsız bi forum degilmi bende taraf tutmadan özgür bi yorum yapiyorum ali samiyende tribünlere oynamadan yazıyorum bu benim görüşüm kabul edersin etmessin o sana kalmış ben kabul et de demiyorum ama ben diyorumki bu merkezden bu sonuçlarda çıkabiliyo bunlarıda görün artık diyorum
+1 bak buna katılıyorum.. “herkez kimsenin hakkına karışamaz “ zaten fikirlerimizi paylaşıyoruz. Sen bence diye başlayarak yazdığın sürece istediğini yazarsın, birileri de “bence “ ile başlayan cümlelerle yorum yapar.
İnşalla arena ilk 1 e girer , bu fiyat politikası ile ayda 500 kele saçlarına kavuşturur, millette 1 araba parası vermekten kurtulur. Ama bunu söyleyebilmek için biraz zaman var Saçsız..