Gönderen Konu: Saç ekimi anestezi  (Okunma sayısı 540 defa)

sefqlas

• Full Member
Saç ekimi anestezi
« : 03 Eylül 2023, 23:53:46 »
Arkadaşlar gelecek ay için Asuman hairden Ekim randevusu aldım. Haliyle heyecan yapmaya başladım. Basınçlı anestezi tekniği kullanıp öyle anestezi yapıyorlarmış sizce çok ağrım olur mu biraz çekiniyorum açıkçası

Can13

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi anestezi
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2023, 07:46:20 »
Çok ağrı olmuyor merak etme

sefqlas

• Full Member
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2023, 09:45:39 »
Çok ağrı olmuyor merak etme
Günler geçtikçe valla stres oluyor insan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2023, 18:40:28 »
Normal bir acı seni acıdan bayıltacak bir ağrı değil
Global Moderator

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2023, 23:55:18 »
Basınçlı nedir bilmem de iğneli olan çok ağrıtıyor ama tabiki bu acılara değiyor sonuçta yıllardır kellik olan imaj değişiyor ve yeni bir görünüme sahip oluyorsun özgüven vb. Değer yani kesinlikle

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2023, 10:59:26 »
Basınçlı anestezi dedikleri olay bir makinenin içine anesteziyi koyuyorlar ve bir anda basınçla birlikte bunu veriyorlar. İğne girmeden basınçla birlikte o kısmı uyuşturuyor. Sonrasında anestezinin iğne girişini daha az hissediyorsunuz. Fakat bu acı çok dayanamayacak kadar acı verdirecek kadar bir acı değildir. Sadece o makine atınca bir anda şok olmamanı öneririm.

kelceko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2023, 22:14:27 »
basınçlı anestezi yapmalarının sebebi iğne acısı çekmek istemeyen hastalara konforlu ve acısız bir şekilde anestezi yapabilmek  :) sen olayı basınçlı denilince tersinden anladın galiba.

Remymartin34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2023, 22:16:31 »
Arkadaşlar gelecek ay için Asuman hairden Ekim randevusu aldım. Haliyle heyecan yapmaya başladım. Basınçlı anestezi tekniği kullanıp öyle anestezi yapıyorlarmış sizce çok ağrım olur mu biraz çekiniyorum açıkçası
bence sedasyonlu yapıyorlarsa onu yaptır

sefqlas

• Full Member
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2023, 00:22:17 »
basınçlı anestezi yapmalarının sebebi iğne acısı çekmek istemeyen hastalara konforlu ve acısız bir şekilde anestezi yapabilmek  :) sen olayı basınçlı denilince tersinden anladın galiba.
hocam ben diş hekimiyim olayı biliyorum :) iğneden oldum bittim çekinirim ki saç ekimi oldukça invaziv işlem ister istemez geriyor insanı

sefqlas

• Full Member
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2023, 00:25:56 »
bence sedasyonlu yapıyorlarsa onu yaptır
bildiğim kadarıyla yapmıyor Asuman hanım

mrtsen

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2023, 09:18:47 »
Asuman Hairde aynı işlemi yaptırdım geçen ay. Tamamen acısız değil ama öldüm bittim denilecek bir ağrı değil. tedirginliğini azaltması için sakinleştirici birşeyler alıp öyle gitmeyi teklif et istersen  :)
  • Ekim Tarihi: 16.08.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Xpecia,Redoxon,Alfa Lipoik Asit, Solgar VM 2000, Proscar, Prozinc Plus, Prozin Plus Serum

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #11 : 07 Eylül 2023, 10:09:03 »
Dostum diş hekimi isen anestezi kısmına alışkın olmalısın. İğne olayına kimse olumlu bakmaz tabiiki. Sonuçta metal bir şey vücuduna giriyor düşüncesi bile korkutucu fakat senin de bildiğin gibi anestezi bu işlerin çok küçük bir süresini alıyor. Bu anesteziler sonrasında çok fazla bir şey hissetmeyeceksin. Aynı senin işlemlerinde olduğu gibi. 10 dakika sonrasında pamuk gibi olacaksın. Gerekirse ekim merkezin ile görüşüp bir sakinleştirici alabilirsin.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 07 Eylül 2023, 16:40:19 »
Bence gözünde büyütme sadece iğne giriyor derine çok bir acı olmuyor hafif acıtır tabiki o kadar

sefqlas

• Full Member
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2023, 19:42:15 »
Dostum diş hekimi isen anestezi kısmına alışkın olmalısın. İğne olayına kimse olumlu bakmaz tabiiki. Sonuçta metal bir şey vücuduna giriyor düşüncesi bile korkutucu fakat senin de bildiğin gibi anestezi bu işlerin çok küçük bir süresini alıyor. Bu anesteziler sonrasında çok fazla bir şey hissetmeyeceksin. Aynı senin işlemlerinde olduğu gibi. 10 dakika sonrasında pamuk gibi olacaksın. Gerekirse ekim merkezin ile görüşüp bir sakinleştirici alabilirsin.
dostum günde 20 hastaya anestezi yapıyorum ama iğneyi toplasan her hasta için 2 kez batırıyorum maksimum . Birde mukozaya yaptığım için çok ağrı olmuyor. Dediğim gibi bende iğne fobisi vardı geçmişte gün yaklaştıkca da stres oluyor insana. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum herşey gelir geçer umarım ekimim güzel sonuçlanır artık buna odaklandım.

sefqlas

• Full Member
« Yanıtla #14 : 07 Eylül 2023, 19:43:22 »
Haklısınız daha sakin kalmaya çalışacağım

Facebook Twitter Instagram