Arkadaşlar Merhaba,
Forumu ekim yaptırdıktan sonra keşfettim keşke daha önce keşfetseydim:)
Öncelikle yaş 26 verteks bölgem iyi durumda ancak ön taraflar ciddi açık zaten resimleri paylaşacağım altta.
Dökülmem genetik dökülme şeklinde şakaklardan başlayıp ileri doğru gitti senelerdir.
Babamın da vertes dolu denebilir ama şakaklardan ortaya kaçar açık ekim yaptırmasaydım muhtemelen bende öyle olacaktım.
Batıkent Medikal park hastanesinde Dr.Muhammet ÖZGEHAN'a ekim yaptırdım.Hoca kanal açma işlemini kendi yapıyor ve ekim arasında sık sık gelip kontrol ediyor.
Yıkamaları evim yakın olduğundan hastanede yaptırdım.Daha sağlıklı olabileceğini düşündüm ve kendim yanlış bişey yapmak istemedim.
Donör bölgem iyi olduğundan ve bir daha ekim yaptırmak istemediğimden ötürü sık ve arka vertex'e kadar uzanmasını istedim 4500 greft ekildi.
Sık bir ekim olduğunu düşünüyorum.ekim sonrası hemen prp yapıldı. buğün 29.gün Salı günü 1.ay prp si yapılacak. Ve 3. ayda bir prp daha var.
Takviye olarak solgar 5mg biotin kullanıyorum.Sebamed hair loss şampuan kullanıyorum.Deri'de kan dolaşımını arttırması sebebiyle ve PH değeri 5.5 doktorum önerdi zaten.
Sizce nasıl olmuş yorumlarsanız bu zorlu süreçte beni memnun etmiş olursunuz.
Teşekkürler.