Gönderen Konu: Ataşehir History Hair - 02.09.2023 4800 Greft Yaş 28 -Emrah Bey ve Ebru Hanım  (Okunma sayısı 2989 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tüm alana saç ekilmiş umarım mutlu olursunuz saç yönleri kendi saçınız ile uyum sağlayacak kanal yönleri açmışlardır.
Ön çizginiz daha iyi olabilirdi daha estetik başarılı bir ön çizgi tasarımı değil ama kötü durmaz diye umut ediyorum saç yönleri iyi ise.

Hayırlı olsun güzel sonuç almanızı dilerim
Global Moderator

tuncik61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende burada yaptırdım. Hayırlı olsun. Yoğunluk güzel duruyor.

himan

• Yeni üye
  • *
3. gün ilk yıkama

yorumlar mısınız?

himan

• Yeni üye
  • *
Tüm alana saç ekilmiş umarım mutlu olursunuz saç yönleri kendi saçınız ile uyum sağlayacak kanal yönleri açmışlardır.
Ön çizginiz daha iyi olabilirdi daha estetik başarılı bir ön çizgi tasarımı değil ama kötü durmaz diye umut ediyorum saç yönleri iyi ise.

Hayırlı olsun güzel sonuç almanızı dilerim

teşekkürler hintell.

aslında ön çizgiye beraber karar verdik. yüz yapıma ve alnımdaki kaslara en uygun bu şekilde oluyordu

b00zt

• Yeni üye
  • *
Hocam merhaba
Seninle aynı gün saç ekimine girmişiz History'de:)
Muhtemelen saat 5 gibi çıkan sendin operasyondan.
Bugün bende yıkama için gittim denk gelmedik herhalde, 13. Gün 14 Eylül'de haberleşelim bari:)
Valla iyi duruyor bende konu açtım, benim konumada girip bakıp yorum yaparsan sevinirim.
İkimizin de sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum:) Umarım memnun kalırız diyeyim

himan

• Yeni üye
  • *
Hocam merhaba
Seninle aynı gün saç ekimine girmişiz History'de:)
Muhtemelen saat 5 gibi çıkan sendin operasyondan.
Bugün bende yıkama için gittim denk gelmedik herhalde, 13. Gün 14 Eylül'de haberleşelim bari:)
Valla iyi duruyor bende konu açtım, benim konumada girip bakıp yorum yaparsan sevinirim.
İkimizin de sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum:) Umarım memnun kalırız diyeyim

merhaba hocam,

evet doğrudur. 17.40 gibi çıktım operasyondan. Umarım ikimiz de memnun kalrıız. Daha önce ypatıran bir arkadaş vasıtasıyla gittim. Emrah Bey ve Ebru Hanım deneyimliler, sonuçlar güzel olur umarım.

b00zt

• Yeni üye
  • *
merhaba hocam,

evet doğrudur. 17.40 gibi çıktım operasyondan. Umarım ikimiz de memnun kalrıız. Daha önce ypatıran bir arkadaş vasıtasıyla gittim. Emrah Bey ve Ebru Hanım deneyimliler, sonuçlar güzel olur umarım.
Benden 1 saat önce girip 1 saat önce çıkmışsın haberini aldım :)
Umarım memnun kalırız, bakalım..

himan

• Yeni üye
  • *
Benden 1 saat önce girip 1 saat önce çıkmışsın haberini aldım :)
Umarım memnun kalırız, bakalım..

Kimden aldınız merak ettim

b00zt

• Yeni üye
  • *
Kimden aldınız merak ettim

Özellikle aldığım bir bilgi değil hocam :D Sizin ekiptekiler, senin operasyon bitince banada uğradı onlarlada tanışmış oldum oradan.
10 saat boyunca hareketsiz yatınca konuşacak çok şey oluyor :) ben soruyordum işte başka kaç hasta var onun ki niye erken bitti, sen erken girmişsin meğer :)
Tüm hemşire arkadaşlar çok güler yüzlü ve sıcakkanlıydı iyi ilgilendiler sağolsunlar

Hairtransplant

• Hero Member
Hayırlı olsun ön çizgi tasarımı çok iyi durmuyor ama saç ekilen alan sağlıklı umarım güzel sonuç olur ön çizginiz yakışır

himan

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun ön çizgi tasarımı çok iyi durmuyor ama saç ekilen alan sağlıklı umarım güzel sonuç olur ön çizginiz yakışır

hocam ön çizgi beraber karar verdik, sadece çizgiye odaklanırsanız yanıltır. Yüzümün şekline ve alnımdaki kasların sıklığına göre bu çizgi oluyordu.

Acaba bi tık daha önden mi olsaydı bunu mu demek istediniz? O zmn da kasların üzerine gelip tutma oranı düşer miydi bilemem
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2023, 19:19:57 Gönderen: himan »

tuncik61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Sizin görüşünüze göre iyi ön çizgi için ne gerekli? Nasıl bir planlama olmalı?

himan

• Yeni üye
  • *
3. yıkama sonrası

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Ekiminiz hayırlı olsun. Forumda çok kötü ön çizgiler gördük, ekilenler çıkarsa sizinkinin kötü duracağını düşünmüyorum. Umarım iyi sonuçlanır.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Facebook Twitter Instagram