Yüz güzelse, karşı taraf takmıyorsa kellik bile olur ama Türkiye'de kelliğe takmayan bir tane kadın duymadım. Benim hiç Türk sevgilim olmadı pek bilmiyorum ama söyleyenlerden duyduğum bu. O yüzden işin zor.
Benim sevgilim Güney Amerikalı mesela oralarda kısa saçlı, eli yüzü düzgün erkekler beğeniliyor. Kelliğe o yüzden çok takmıyorlar. Sevdiğim kız saçı 0'a vurunca beğendi zaten yüzüm de simetrik bir yüz şekli, bir tek burun kalkık gerisi iyi. Bir de oralarda seven çoğu kız erkekten kolay kolay vazgeçmiyor onu anladım. Biz de olsa kız mesela erkeğin protez taktığını öğrense anında nikah masasından bile kalkar. Bu işlerde dürüst olmak şart sonra dimyata pirince giderken elindeki bulgurdan olursun. İyi günler dilerim.
Tabi ciddi bir ilişki olacaksa söylerim bi süre sonra hatta bi kez kazıtırım bak ben aslında böyleyim derim ben de istemem saça kafayı takmış bir kadını hayatıma sokmayı
Yüz şeklim biraz elmas şekli gibi alnım eğimli kazıtmayı denedim kafa şeklim güzeldir belki alnımın eğri olması bozuyordur biraz bozuyorsa fakat şu sıkıntılar yüzünden kazıtmak da pek gitmiyor bana
Burnum gerçekten büyük
Kafamın üstünde benler var
Kafamın arkasında ve üstünde buruşuklar var
Zaten amerikada yaşasaydım saçım belki şu an nw4 falandı
" Kellige takmayan bir tane kadın duymadım Türkiyede". Bunlar saçma,abartı laflar. Gayette kel olup, göbekli olup istediği insanla beraber olan kişiler var. İlişki sadece saçlı olmakla ilgili bir olgu değildir. Siyasi görüşten tut, kendinle barışık olmaya, paradan egitime kadar bir sürü belirleyici etken var. Sizin bahsettiğiniz bakış açısı genellikle gelişmemiş ülkelerde olan bakış açısı. Pratikte böyle bir durum yok. Yani elbette kisinin kel olmamasi veya fit olması artı bir özelliktir ama tek belirleyici değildir.
Aynen kelliğe takmayanlar da var kazıtınca yine dışarıda bakanlar oluyor tabi saçlı halim kadar değil kadınlarla iletişim giyinmeyi bilme vs vs daha ciddi bir etken.