Merhaba arkadaşlar. Bursa'da İbrahim Erayhan'da saç ekimimi gerçekleştirdim. Yaş 29, 30 olacağım diyelim.
4500-4600 greft arası bir ekim yapıldı. Hastane içinde (Burtom Konur Cerrahi Tıp Merkezi) doktor kontrolünde profesyonel bir ekip ile steril bir ortamda işlem gerçekleştirildi. Ayrıca ekim yapılan operasyon odasında tv mevcuttu ister youtube ister netflix açabiliyorsunuz, ekipteki arkadaşlar benimde onayım ile müzik açtılar ve gayet keyifli bir şekilde operasyon gerçekleştirildi. bir kaç sefer wc molası bile verdim sabırla yardımcı oldular. İşlem sonrası kullanılması gereken ilaçlar ile birlikte dikkat edilmesi gerekenler hem sözlü hem de yazılı olarak anlatıldı. Anestezi iğnelerini yerken ben daha fazla acır diye bekliyordum ama dayanıklı çıktım. Açıkçası bir kaç iğneden sonrasını zaten hissetmiyorsunuz. Operasyon esnasında ara ara uyumuşum
Öncesi halim (not: fotoğraflar led ışık altında yeni yıkanmış haliyle çekilmiştir.olabildiğince full ışık altında en kötü hali görülsün istenmiştir.)