Vertekse 2400 greft ektirmişsiniz. Alan büyük ve verteks ekimleri geç yahut ekilene oranla daha az çıktığı göz önünde bulundurulursa sonucun gayet iyi olduğunu görüyorum. Ayrıca verteks için 5 ay erken. Bu forumda her ekimi incelediğinizde verteks için 1-1.5 yıl gerektiğini görürsünüz. Daha da kalınlaşıp geri kalanların da çıkacağını düşündüğümüzdü bundan daha memnun edici olacaktır. Paylaşmaya devam edin lütfen.
Ekim yapılan tepe bölgesine baktığımızda alan geniş ve geniş aralıklarla ekim yapılmış. Çoğunun çıkmış olduğunu görüyorum. Yani dar bir alana 2400 ekilmemiş. Geniş alana ve geniş aralıklarla ekim yapılmış. Büyük oranda başarılı diyebiliriz.
Sıklaştırmak isterseniz de gayet iyi olur. Bu tepe bölgesi için sıklaştırmada göğüs kılları (kaliteli ve kalınsa) kullanılabilir bence. Bunu da aslında uygulamaya almalılar.
Karanlık bir ortamda değil de 13. cevabınızda attığınız gibi fotoğraf atar mısınız tekrardan ilerleyen zamanlarda?
29 Şubat, 30 Mart şeklinde.
Bir de sorar mısınız Esma Serkan Tetik ekibine, tepe bölgesinde kanlanma için dermaroller uygulaması yapmayı tavsiye ediyor mu? Ne diyorlar? Bu süreçten sonra dermaroller uygulamasının zarar verebileceğini düşünmüyorum. Kanlanma için ciddi fayda edebilir. Bunu göz önünde bulundurun.