Merhaba 33 yaşındayım genetik kellik ailede var. Saç yapısı olarak ince telli seyrek saçlarım var 24 yaşımda agresif dökülmeler yaşadım ve devamında 26 yaşımda agresif dökülmeler yaşadım , bu yaşlarda yine seboreik dermatit oluştu dökülme ve seboreik dermatit için aile hekimine gittim kan değerlerimde çinko ve d vitamin eksikliği çıktı, 28 yaşımda cildiye doktoruna göründüm sebovium şampuan ve androvium %5 sprey verdi sadece 1 er şişeyi kullanıp bıraktım devam etmedim.28 yaşımda saçlarım tatmin ediciydi sadece vertex bölgede seyrelme açılma vardı. Ayrıca şunuda eklemek istiyorum 24-29 yaşarı arası halsiz hissediyordum 29 yaşımda tahlil yaptırdım b12 seviyem düşük çıktı. Şuan seboreik dermatit bitmiş değil saçlarım hergün yağlanıyor.Şuanki güncel saçımın durumu fotoğrafdaki gibi , minoxil ,evocapil ,procapil kullanma düşüncem var ,siz ne önerirsiniz? minyatürleşmiş bu saçlar tekrar toparlarmı ? Kulaktan dolma şeyler yazmayın lütfen bu konuda tecrübe edinmiş kişilerin değerli yorumlarını bekliyorum teşekkürler.
3.Resim odanın penceresinden ışığa doğru çektim.