Saç Ekimi Sonuçları
Güzel görünüyor 2 ay içerisinde güzel bir gelişim olacaktır.
Çok begendim... bence mutlu edecek bir sonuç gelecek
ataklar 40 gün sonra baslar bu aralar olanlar ufak tefek gel gitli zigzag ataklar olur bazı zaman çoğalır bazı zaman durur
İnşallah atak başlar da ben 6,5 aya geldım konum var hala guclenmedı saçlar atagı beklıyoz hala umarım senınkı hızlı cıkar dostum jale hocaya ektırınler olarak takıpteyız
Alıntı yapılan: erkndinc - 28 Şubat 2018, 20:57:29Cevabınız için teşekkür ederim. Peki 10. günde kabuklar nasıl temizlendi ? Standart yıkamalar ile mi yoksa doktorunuz mu yaptı ?Jale Hanım'ın ofisi Ankara'da, ben İstanbul'da ikamet ediyorum. Sadece ilk yıkamayı Jale Hanım yaptı ve benim sonraki günlerde nasıl yıkamam gerektiğine dair video çekti. İlk yıkamadan sonra tüm yıkamaları kendim yaptım. Kabuklar 8. günde yıkamalarda hafif hafif dökülmeye başlamıştı zaten. Jale Hoca'dan hafif ve yuvarlak hareketlerle kabukları dökebileceğimin bilgisini aldım, sonrasında hafif hareketlerle kendim döktüm büyük kısmını.
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki 10. günde kabuklar nasıl temizlendi ? Standart yıkamalar ile mi yoksa doktorunuz mu yaptı ?
Alıntı yapılan: gregoryhouse - 01 Mart 2018, 10:36:01Alıntı yapılan: erkndinc - 28 Şubat 2018, 20:57:29Cevabınız için teşekkür ederim. Peki 10. günde kabuklar nasıl temizlendi ? Standart yıkamalar ile mi yoksa doktorunuz mu yaptı ?Jale Hanım'ın ofisi Ankara'da, ben İstanbul'da ikamet ediyorum. Sadece ilk yıkamayı Jale Hanım yaptı ve benim sonraki günlerde nasıl yıkamam gerektiğine dair video çekti. İlk yıkamadan sonra tüm yıkamaları kendim yaptım. Kabuklar 8. günde yıkamalarda hafif hafif dökülmeye başlamıştı zaten. Jale Hoca'dan hafif ve yuvarlak hareketlerle kabukları dökebileceğimin bilgisini aldım, sonrasında hafif hareketlerle kendim döktüm büyük kısmını.Anladım teşekkür ederim. Süreç güzel ilerlediğine göre zarar vermeden yapabilmişsiniz. Sonuç güzel olacak ben inanıyorum.
Süreciniz hızlı ve gayet güzel ilerliyor bence sizi memnun edecek bi sonuç çıkacak Donörde çok güzel toparlamış.
Sürece göre çıkışların gayet hızlı ben beğendim gidişatı güzel olucak inşallah sonucun dostum.
İnşallah hocam inşallah beklediğinizden de iyi olur