Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt 6400 Greft (28-29 Kasım)  (Okunma sayısı 24686 defa)

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Jale Şenyurt 6400 Greft (28-29 Kasım)
« Yanıtla #16 : 28 Aralık 2017, 12:54:02 »
Yarın 12 30 dada ben giriyorum operasyona hakkımızda hayırlısı

Hayırlı olsun dostum kararın. Umarım gönlünce olur ekimin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 28 Aralık 2017, 12:57:01 »
Hayırlı olsun dostum
Global Moderator

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 28 Aralık 2017, 17:05:58 »
Hayırlı olsun dostum

@Hintell Çok teşekkür ederim :) Sizin sürecin yarısı kadar olsa yeter sanırım :)

goldnesca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 29 Aralık 2017, 13:34:42 »
Öncelikle tebrik ediyorum ve umarım sonuç istediğin gibi olur. Ekiminin sonucunu ilgiyle takip edicem.

Dayanamadım yazıyorum. Hocam şu ilk fotografı görünce dedim ki "Aaa benim foto bu!!!"
Tepeden görünüş benim 2 sene önceki halimle aynı.

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Aralık 2017, 18:41:08 »
Öncelikle tebrik ediyorum ve umarım sonuç istediğin gibi olur. Ekiminin sonucunu ilgiyle takip edicem.

Dayanamadım yazıyorum. Hocam şu ilk fotografı görünce dedim ki "Aaa benim foto bu!!!"

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) Bakalım umarım sonuç istediğim gibi olur ve ekim konusunda kafasında soru işareti olan arkadaşları cesaretlendirebilirim.

Açıklığımız benziyorsa ekimden başka çare görünmüyor sanırım :) Umarım sizin için de tüm süreçler olumlu gelişir :)

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
« Yanıtla #21 : 29 Aralık 2017, 23:08:20 »
kardeşim resim paylaşabilirmisin ne durumdasın merak ediyorum :)

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 30 Aralık 2017, 10:57:19 »
kardeşim resim paylaşabilirmisin ne durumdasın merak ediyorum :)

Abi en son 2 gün önce ekledim o günden beri değişiklik yok açıkcası :) Şok dökülme biraz daha ilerledikten sonra eklemeyi düşünüyorum ama :)

Aylak_Adam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 30 Aralık 2017, 23:10:52 »

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) Bakalım umarım sonuç istediğim gibi olur ve ekim konusunda kafasında soru işareti olan arkadaşları cesaretlendirebilirim.
Hocam hayırlı olsun benımde forumda konum var paylasıyorum jale hocaya ektırelenler olarak bırbırımızı takıbe deva. Umarım ıstedıgınız sonucu alırsınız hep bırlıkte alırız

Açıklığımız benziyorsa ekimden başka çare görünmüyor sanırım :) Umarım sizin için de tüm süreçler olumlu gelişir :)

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 31 Aralık 2017, 15:34:54 »

Hocam hayırlı olsun benımde forumda konum var paylasıyorum jale hocaya ektırelenler olarak bırbırımızı takıbe deva. Umarım ıstedıgınız sonucu alırsınız hep bırlıkte alırız

Teşekkür ederim. Umarım hepimiz gönlüllerimizden geçen sonuçlara ulaşabiliriz :)

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Ocak 2018, 13:35:33 »
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.

Bugün 34. günüm saçlarımı kısaltmak istedim. Şok dökülme yoğun şekilde devam ediyor. Gün ışığında çekilmiş donör ve ekim bölgelerinin fotoğrafları aşağıdaki gibidir. Yeni yılda herkese bol sağlık, mutluluk ve saç dilerim :)

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Ocak 2018, 17:19:44 »
Makineyle mi kısalttırdın bu saçları? Valla büyük cesaret. Donörü 2 ay, ekim bölgesini ise 6 ay makineye vurdurmayın diyorlar.

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
« Yanıtla #27 : 01 Ocak 2018, 17:26:19 »
Dönor gayet iyi kardeşim. Şok dökülmede bir an önce bitip çıkışlar başlar inşallah sabır sabır sabır :)

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Ocak 2018, 19:32:22 »
Makineyle mi kısalttırdın bu saçları? Valla büyük cesaret. Donörü 2 ay, ekim bölgesini ise 6 ay makineye vurdurmayın diyorlar.

Evet kendi makinamı götürdüm berbere onunla kısalttırdım. Ben Jale Hanım’a sordum bir sorun olmaz dedi.

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 01 Ocak 2018, 19:35:49 »
Dönor gayet iyi kardeşim. Şok dökülmede bir an önce bitip çıkışlar başlar inşallah sabır sabır sabır :)

Donörde ufak kızarıklıklar dışında pek bişi kalmadı dostum :) Aynen sabır bu işin en önemli tarafı :)

Facebook Twitter Instagram