Fire degil bu, endise etme.
10. gunden sonra istersen cimbizla cek ekilen saci, yerine yenisi tekrar cikar.
10.gün cımbızla çekilen saç Kesin çıkar mı yoksa fire olmayacaksa mı çıkar? Yani bu saç İçin “kesinlikle fire değil” diyebilir miyiz? 80.gündeki şok dökülme mi bu? Fire olmuş ama kabuğa yapışıp orada kalmış, hatta bu yüzden uzayamamıs, sonrasında ise el yordamı ile kabuğu kazıdıgında eline gelmiş fire greftlerdeb biri olabilir mi bu?
Olabilir ama dusuk ihtimal diye dusunuyorum. Benim dusuncem soktan sonra normal cikisa gecenlerden deriyi yaramayip bombe yaratan bir sac teli ama kesin boyledir diyemem tabiiki; kimse diyemez.
Senin mantigi anliyorum ama karsit soylem olarak 'tutmasaydi buyumeye calisip kabariklik yaratmazdi hic' de diyebiliriz. Dedigim gibi, kesin diyemem; dusuncem fire olmadigi seklinde.
Brad hocam, tam olarak nereden ciktigini biliyorsan o noktayi 1 ay sonra kontrol et. Oradan sac cikmazsa firedir diyebiliriz ki ona bile eminim diyemem. Cikmaya calisip takilmissa, kok tekrardan donguye girmis de olabilir. O kokun fire olup olmadigini kesin anlamak icin 3 ay sonra kontrol etmen gerekecek.