Saç Ekimi Sonuçları
Vay be gercekten harikaaa süper kapanmış vetex ne ekildiyse çıkmış yogun ve sık duruyor henüz 6 cı ayında olmana ramen
Harikasınız gerçekten. Hem özgüveninize, cesaretinize ve kararlılığınıza hayran kaldım. Verteks bir türlü kapanmamış tüm çabalarınıza rağmen. Bu kadar çabaya rağmen kapanmayan verteks için ekim sonucu umarım iyi olur.
Alıntı yapılan: JaCKiE_BrOwN - 01 Haziran 2018, 10:52:19Harikasınız gerçekten. Hem özgüveninize, cesaretinize ve kararlılığınıza hayran kaldım. Verteks bir türlü kapanmamış tüm çabalarınıza rağmen. Bu kadar çabaya rağmen kapanmayan verteks için ekim sonucu umarım iyi olur.teşekkür ederim =)) bu aşamaya gelmesi bile büyük bir mucize mutluyum açıkçası şimdiki haliyle artarsa ne ala =))
Alıntı yapılan: brad_pittch - 01 Haziran 2018, 10:53:59Alıntı yapılan: JaCKiE_BrOwN - 01 Haziran 2018, 10:52:19Harikasınız gerçekten. Hem özgüveninize, cesaretinize ve kararlılığınıza hayran kaldım. Verteks bir türlü kapanmamış tüm çabalarınıza rağmen. Bu kadar çabaya rağmen kapanmayan verteks için ekim sonucu umarım iyi olur.teşekkür ederim =)) bu aşamaya gelmesi bile büyük bir mucize mutluyum açıkçası şimdiki haliyle artarsa ne ala =))Şimdiden anlık olarak kendinizi gaza getirmeyin bence .ilerde memnuniyetsizlik başlayabilir.açıkçası ben çok büyük bir fark göremedim.
Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2018, 09:50:19Vay be gercekten harikaaa süper kapanmış vetex ne ekildiyse çıkmış yogun ve sık duruyor henüz 6 cı ayında olmana ramenteşekkürler hintell =))
Alıntı yapılan: brad_pittch - 01 Haziran 2018, 10:53:23Alıntı yapılan: Hintell - 01 Haziran 2018, 09:50:19Vay be gercekten harikaaa süper kapanmış vetex ne ekildiyse çıkmış yogun ve sık duruyor henüz 6 cı ayında olmana ramenteşekkürler hintell =))rica ederim eklemeyı unuttum çokta doğal duruyor şimdiden.... güle güle tara saçlarını dahada ıyı olucaktır