Ya şöyle, ben de 7. aya doğru giriyorum, genel olarak memnunum ama boşluklar benim de canımı sıkıyordu, ve bence diplerden gelen saç da yoktu. makro kamera ile bakıyorum yok yani. elime de batmıyor. Birkaç gün önce ekim yapılan yerden başka şehirde başka bir saç ekim merkezine kontrole gittim. adam gayet açık ve eleştirerek yorumlarını yaptı. senin dediğin gibi ben olsam önlere daha fazla tekli ekerim vs dedi. dedim bundan sonra çıkmaz mı sizce, adam gayet de çıkar, diplerde var daha gördüm dedi.
demem o ki, senin benim algılarımla işi bilenlerinki farklı. ben sürece bu stresi yaşamama kararı alarak biraz rahat başladım. ve aldığım en iyi karar bu oldu.
sivilcelerin içinden çıkan tonlarca sargı bezi parçaları, kanayan sivilceler, donör bölgenin başlardaki durumu falan senin gibi düşünseydim bu 7 ayı bitiremezdim. stresten uzak durduğum için rahat geçirdim.
Sana da bunu öneririm. gerekirse rahatlatıcı hap falan alın. doktor tavsiyesiyle ama. stres çok bozuyor sistemimizi. onu düzeltin en başta.