8,9 aya kadar devam eder gelişim ve biraz daha doğal görünür zamanla ama bence tarama stilini değiştirmelisin .ön tarafta öncesinde hiç saçın olmadığı için direk ekilen saçlar biraz daha farkedilir hale gelmiş bu durumu biraz kamufle edecek bir tarzda tarama yapmalısın.
tarama stili olarak bunun dışında başka yakışmıyor sürat seklime bu medeks neden böyle yaptı ya öne birli ekilir normalde baktım hep ikili felan da vsr
moreliniz bozman gereken bir durum yok ama saçlarını güçlendirmek için adım atmazsan saçlar kısa zaman da pufff zayıf çünkü süreç güzel daha da gelişir saçların ama kendi saçlarından kayıp yaşamassın güçlendirmek için bir adım atmadın mı ?
prp ve Solgar 5 mg biotin kullanıyorum sadece, finasteridi en çokta Ekim yapacağım diye bıraktım çünkü yan etkisi oldu bende şuan topladı vücudum şükür o yan etkilerden, onun dışında ne yapabilirim bilmiyorum benim önde saçlarım zaten çok az di yok denecek kadar yani hocam onları guclendirsem değişen birşey olurmu bilmiyorum bu arada puff derken ekilen saçlarıdsmi kast ettiniz hocam anlamadım, şuan tek korktuğum Ekimde yapılan saçların hepsi çıkmış mi yoksa daha gelişir mi ozellikle önler:(