Merhaba üstadlar bilen bilir beni finasterid felan tarzı çok ilaç kullandım yan etkiden dolayı bıraktım böyle olmayacak dedim 3 ay önce medekse randevu aldım Gaziantepten İstanbul'a gittim iki gün önce ve dün ekim yapildi bugünde uçakla geri döndüm eski yeni halini atıyorum umarım süreç güzel işlenir umarım herşey kazasız belasız geçer sizlerinde bu süreçte yanımda olup destek çıkmanizi çok isterim.
Gökhan bey medeksin sahibi kendisi ekmiyor çizimi yapıp 8 yıllık tecrübeli elemanlarına bıraktı beni arka donör bölgesinden 4200 Greft alındı işlem 8 saat kadar sürdü bana orta yani verteks kısmına ekim yaparsak free verebilir bence gerek yok dedi yinede bana bıraktı orta kısım çok boş değil zaten benim için önemli olan ön ve yanlar di oralara ekildi ve ekim alanının küçük olduğunu böylece saçlarımın sık çıkacağını söylediler donör bölgesinde ki bazı köklerde saçlar 2 ki 3 li hatta 4 lu de varmış yani 10 üzerinden 7-8 puan verdiler ekimim bitti evdeyim dinleniyorum basım çok ağrıyor acıdan dolayı ama sonuç güzel olacak diye düşüncelerim var şükür altw bırakıyorum before after görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim üstadlar 😊 ilk resimler ekimden önce açık alanda ikinci ekimden hemen sonra Üçüncü ise ekimden bir gün sonra