Gönderen Konu: Saç dökülmem hakkında, yardım edin!  (Okunma sayısı 9209 defa)

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç dökülmem hakkında, yardım edin!
« Yanıtla #45 : 05 Aralık 2018, 17:21:05 »
sizin ve doktorların teşhisine göre genetik dökülme :( xpecia bende iktidarsızlık yapmıştı ki hayatımda hiç yaşamadığım bir problemdi haftada 5 kere spor yapan 23 yaşında biri olarak, konumda burada ; https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5752.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 05 Aralık 2018, 17:35:16 »
Xpecia sende bunu yaptıysa finasterid kullanmazsın kardeşim yapıcak bişey malesef yok saçlarının sökülme patenti oluşunca saç ektiriceksin.
Global Moderator

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 05 Aralık 2018, 17:41:36 »
Xpecia sende bunu yaptıysa finasterid kullanmazsın kardeşim yapıcak bişey malesef yok saçlarının sökülme patenti oluşunca saç ektiriceksin.

aynen yapacak bişey yok artık :)

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 07 Aralık 2018, 15:22:51 »
 Saçımın vorteks, ve donör bölgelerini de koyuyorum saçımın kalitesi, donör bölge vs yorum yapabilir misiniz? Sizce dökülme patentim ne olacak? nw7 ? Bu arada saç çok az miktarda ıslak sayılır bemiks evigen bepanthol serumu sürmüştüm az miktarda ondan sonra çektim.

flaşlı ön bölge

aynı yer daha yakından flaşlı

aynı bölge gün ışığında

donör alan gün ışığı ve flaş

vortex gün ışığı ve flaş

sakallarda seyrek?

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 07 Aralık 2018, 15:23:08 »
ilk üç fotoğrafta ki şu kısımlarda ki minik tüyler ölmek üzere olan saç tüylerimi :(

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 07 Aralık 2018, 15:29:40 »
Bana kalırsa ilaç vs hiç kullanma. Bırak dökülsün, patternin o zaman belli olur. Kısa tut saçları, uzatma. Donor iyi gibi duruyor, 3 5 yıl sonra ektirirsin. Gencim saç lazım desen bile devam etmekte olan saça ekim uygun olmaz, daha kötü görünür. En az 1 yıl bekle bakalım dökülme ne kadar olacak.

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 07 Aralık 2018, 15:33:17 »
Bana kalırsa ilaç vs hiç kullanma. Bırak dökülsün, patternin o zaman belli olur. Kısa tut saçları, uzatma. Donor iyi gibi duruyor, 3 5 yıl sonra ektirirsin. Gencim saç lazım desen bile devam etmekte olan saça ekim uygun olmaz, daha kötü görünür. En az 1 yıl bekle bakalım dökülme ne kadar olacak.

aynen bekleyeceğim şuan zaten ekim yapılmaz bence dediğiniz gibi, ilaç olarak ise sadece bemiks bepanthol evigen 3lüsü, öğrenci olduğum tek yaşadığım ve iyi beslenemediğim için eksik çıkan folik asit, d vitamini, arada zinco ve b12, son olarak da bugün başladığım 5000mg hp biotin.

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 07 Aralık 2018, 20:45:14 »
aynen bekleyeceğim şuan zaten ekim yapılmaz bence dediğiniz gibi, ilaç olarak ise sadece bemiks bepanthol evigen 3lüsü, öğrenci olduğum tek yaşadığım ve iyi beslenemediğim için eksik çıkan folik asit, d vitamini, arada zinco ve b12, son olarak da bugün başladığım 5000mg hp biotin.
HAYIR SAKIN BEKLEME KARDEŞİM.BU SAÇA MALESEF EKİM OLMAZ NORWOOD 7 PATTERN.Bu şu demek kafan tamamen açılacak yapılacak olan şey belli finasterid ya da dutas dermoroller minox yani büyük üçlüyü kullanmak zorundasınnnnnn.Yoksa bir daha saçın olmayacak o minik tüyler ölen saçların bir zamanlar onlar sakalların gibiydi.Hemen finasları kullan yukarıdaki arkadaş tam anlayamamış o saç norwood 7 olacak günün birinde işte o zamanda dönör alanın yetmeyecek

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 07 Aralık 2018, 21:22:53 »
HAYIR SAKIN BEKLEME KARDEŞİM.BU SAÇA MALESEF EKİM OLMAZ NORWOOD 7 PATTERN.Bu şu demek kafan tamamen açılacak yapılacak olan şey belli finasterid ya da dutas dermoroller minox yani büyük üçlüyü kullanmak zorundasınnnnnn.Yoksa bir daha saçın olmayacak o minik tüyler ölen saçların bir zamanlar onlar sakalların gibiydi.Hemen finasları kullan yukarıdaki arkadaş tam anlayamamış o saç norwood 7 olacak günün birinde işte o zamanda dönör alanın yetmeyecek

haydaa norwood 7 bizi bitirir ya :)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 07 Aralık 2018, 23:49:17 »
Fotoğraflara baktığımda dökülmenin çok agresif olduğu anlaşılıyor şu an agresif dönemdesin bence finasterid denemelisin en azından dene denemeden bilemezsin 0,5mg başlayabilirsin ve 3 ay kullanıp bir aya vererek uzun süre kullanabilirsin yan etkisini en aza indirir 0,5 ile 1 mg arasında öyle bir fark yok etki bakımından (yabancı sitelerden ve makalelerden okudum) takviye vitamin Perfectil tablet kullanabilirsin içeriği en dolu vitamindir. Bu sürede dökülmen yavaşlayıp saçların kuvvetlenebilir ve bir kaç sene sonra  bir klinikte ekim planlayıp saçlarına tekrar kavuşabilirsin diye düşünüyorum.

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 07 Aralık 2018, 23:51:41 »
Fotoğraflara baktığımda dökülmenin çok agresif olduğu anlaşılıyor şu an agresif dönemdesin bence finasterid denemelisin en azından dene denemeden bilemezsin 0,5mg başlayabilirsin ve 3 ay kullanıp bir aya vererek uzun süre kullanabilirsin yan etkisini en aza indirir 0,5 ile 1 mg arasında öyle bir fark yok etki bakımından (yabancı sitelerden ve makalelerden okudum) takviye vitamin Perfectil tablet kullanabilirsin içeriği en dolu vitamindir. Bu sürede dökülmen yavaşlayıp saçların kuvvetlenebilir ve bir kaç sene sonra  bir klinikte ekim planlayıp saçlarına tekrar kavuşabilirsin diye düşünüyorum.

nereden satın alabilirim biliyor musunuz peki? donör bölge ve saç kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? teşekkür ederim

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 08 Aralık 2018, 00:02:23 »

nereden satın alabilirim biliyor musunuz peki? donör bölge ve saç kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? teşekkür ederim
Eczaneden temin edebilirsin. Pro-Pecia ikiye bölerek kullanabilirsin perfectil tabletiide internetten alabilirsin saç kaliten aslında iyi ana azalıyor dht hormonu saçlarınının kalitesini azaltıyoe kıvırcık olması ce koyu siyah olması bir avantaj

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 08 Aralık 2018, 00:18:05 »

Finasterid ile kuvvetlendirilmiş saç yada donor bölgeden ekim yapılınca daha sağlıklı ekim olduğunu mu söylüyorsunuz? Haklılık payınız olabilir, ancak bana kalırsa bu finasterid kullanımını ekimden sonra da zorunlu kılacaktır. Bırakıldığı zaman ekilen saçlarda ciddi kayıp yaşanır. Çünkü fin dökülme paterninin tamamlanmasını engeller, fin olmadan dökülmesi gereken bölgeden alınıp ekilen saç illa ki fin kullanılmadığı zaman dökülecektir.

O yüzden saçı güçlendirip ekim yaptırmak çok mantıklı değil. O yüzden size katılmıyorum, finasteride mahkum olunur yoksa.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 08 Aralık 2018, 03:21:25 »
Saçı güçlendirip ekim yapmak mantıklıdır 6 ay öncesinden

1. Donör alandaki saç kökleri(folukül) güçlenir dolgunlaşır ve punc parçalamadan sağlıklı şekilde alır.
Dht nin donör deki saç köklerini etkilemediğini düşünüyorsanız yanılırsınız.

2 var olan saçları güçlendirir sen operasyonun verdiği tranvayı az kayıpla atlatırsın.

3 sağlıklı beslenmiş greft ekersen sağlıklı sonuç alırsın

4 kandan dht sevıyesini düşürürsen ekilen saçların büyüme sürecini kaliteli bir hale getirirsin.

Kısaca Sergeant doğrusunu söylüyor

Maksat burda bırakınca saçların dökülme mevzusu degil sağlıklı bir ekim süreci için ön çalışma olarak düşünün tabi operasyon doğru yapılır ise. normalde donörde dht den etkilendiği için foluküllerin kökleri sönük ve cılızdır o bölgede saç dökülmesede. çogu saçı dökülen kişi de finas kullananların donör folukülleri  daha şişkin ve büyüktür bu kökler transfere daha dayanıklı olur ekildiği alan da canlı kalma olasılığı çok daha yüksektir.

Bu durum box maçına çıkmadan önce antireman yapmaya başlar rakibini nakalt etmek için güçlü ve iyi çalışmış olmak gibi düşünün.

Ve 1 madde söylediğim olay güçlü dolgun saç kökünün alım anında parçalanma olasılığınıda azaltır

Tabi hepimizin bilği üzere olumsuz yanıda finasterid bazı insanlarda yan etki yapabiliyor bunuda denemeden anlayamaz kimse
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2018, 03:34:34 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 08 Aralık 2018, 10:33:18 »
Finasteride mahkum olursun dostum benden demesi. Bir ömür kullanacaksan başla.

Facebook Twitter Instagram