Gönderen Konu: Saç dökülmem hakkında, yardım edin!  (Okunma sayısı 9312 defa)

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç dökülmem hakkında, yardım edin!
« Yanıtla #30 : 03 Aralık 2018, 01:15:45 »
1,5 ay geçti, saçımı kısa kestiriyorum artık, ve durum daha da kötü. 1 ay defne sabunu kullandım simdi saç diplerim acıyor ve kepeklenme başladı normal head and shoulders şampuana geri döndüm ay itibariyle, 1 aydır da bemiks evigen bepanthol kullanıyorum haftada 2 kere. yorumlarınız nedir? ne yapmalıyım?

https://hizliresim.com/P1pPm9

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 03 Aralık 2018, 10:05:39 »
Hüseyin kardesim yapacak birşey yok. Milyonlarca erkeğin başına gelen seninde basına gelecek Ve bu maalesef kaçınılmaz bir durum. Er yada geç. Önemli olan saçının dökülmesi Dünyanın sonu değil bunun bilincinde olman. Forumdaki 7500 arkadaşın basına gelmiş yada gelme potansiyeli olan bir olay iÇin bu kadar kaygılı olman , bu kaygılarını mesajlarında olduğu üzere dile getirmen maalesef durumun vahimiyetini arttırmaktan öte fayda sağlamayacaktır durumuna.
Kardesim saçların dökülüyor, dökülmeye devamda edecektir. Kafana süreceğin hiç birsey senin saçlarını kafanda daha uzun süre kalmasını , bubdan 5 yıl önceki haline dönmeni sağlamayacaktır. Bu sebeple vitamindir şampuandır evigendir çok bir şey bekleme, bana kalırsa kullanma zahmetine bile girme.
DHT blocker olarak finasst dutast tarzı ilaçlar belki süreci tersine  döndürebilir (ki sadece kullandığın sürec içersinde) ki yaşın ve yanetkileri göze alındığında kullanmakta senin için çok mantıklı değil.
Şahsi tavsiyem gerilip aynada sacına bakıp bunu dert etmek, çeşitli alternatif çözümler arayıp ottur şampuandır kimyasaldır kullanayım demek yerine bekleyip saçlarının döküleceğini kabul edip bir süre beklemek. Beklemen gereken şey saçlarının belirli miktarda dökülüp, dökülme haritasının belli olacağı kıvama gelmesi. Sonrasında mevcut donör ile kıyaslayıp Ekim yapılıp yapılamayacağı konusunda bir karara varıp devam edersin

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 03 Aralık 2018, 11:05:22 »
stresle alakalı, saçın ph düzeyiyle alakalı bir durum olamaz mı kel kalma durumu net bir teşhis mi :) :(

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 03 Aralık 2018, 11:35:25 »
stresle alakalı, saçın ph düzeyiyle alakalı bir durum olamaz mı kel kalma durumu net bir teşhis mi :) :(
senin gibi benimde saçım dökülüyor dediğin şeyleri bende kullaniyorum ama bunların saç dökülmesini kesinlikle durdurmaz bunu iyi anla dökülecek saç kafada durmaz ne yaparsan yap sadece dth blocker kullandığın sürece etkilidir bırakınca gene ayni

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 03 Aralık 2018, 18:47:54 »
yapacak bir şey yok tabi ama insan yine de merak ediyor bir umut.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 03 Aralık 2018, 19:40:56 »
yapacak bir şey yok tabi ama insan yine de merak ediyor bir umut.
Senin Saçın hızlı dökülüyor galiba anlattıklarına göre xpecia araştır yan etkilerden korkuyorsan şampuan olarak dediklerin cok basit şampuan revita  bioxcin kerastase gibi daha etikli şampuanlar var ama şampuana bel bağlamaman lazım doktora gitmişsin galiba dht yüzünden saçın dökülüyor demek istemiş doktor
Bırak dökülen dökülsün saçlarının sağlıklı şekilde bakımına devam et sonra ekimi hazırlan eğer ekimde olmazsa illa saçsız yaşayamiyorsan protez saç kullanırsın bir cok insan kullaniyor bunlar hep maddiyat ama malesef öyle

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 04 Aralık 2018, 10:22:01 »
@hintell hocam nerelerdesin

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 04 Aralık 2018, 12:10:19 »
Erkek tipi kellik.22 deki fotolara bakarak konuşuyorum dökülmen 18-19da başlamış olabilir çünkü geçen seneki fotonda saçlarının yüzde 60ı gitmiş.
Tek çözüm finas ya da duta başka yolu yok

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 04 Aralık 2018, 12:18:41 »
Erkek tipi kellik.22 deki fotolara bakarak konuşuyorum dökülmen 18-19da başlamış olabilir çünkü geçen seneki fotonda saçlarının yüzde 60ı gitmiş.
Tek çözüm finas ya da duta başka yolu yok

2011 16 yaşındayken saçım böyleydi, belli miymiş sizce de? ve size göre kaç yaşına dek dayanır?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 04 Aralık 2018, 19:58:48 »
Dostum gebetik dökülme hepizin yaşadığı durumu sende yaşıyorsun yaşın genç saç ekimi için erken ilaç kullanımı içinde durdumanın yoşu finasterid ama 22 yaşındasın kullan diyemem.
Global Moderator

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 04 Aralık 2018, 20:08:20 »
peki sizce bu saç dökülme tipi nasıl olacak? şakaklar mı açılacak, her yer eşit mi seyrelecek, bu belli olsa da ona göre hareket etsem, bana her yerden eksiliyormuş gibi geliyor (enseyi göremiyorum orası dısında)

Baldingat18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 04 Aralık 2018, 20:48:44 »
2011 16 yaşındayken saçım böyleydi, belli miymiş sizce de? ve size göre kaç yaşına dek dayanır?

Malesef 14te bile başlamış olabilir çünkü 16da saçlar yavaş yavaş minyatürize olmuş.Aslında dökülmeniz erken ama yavaş ilerlemiş daha doğrusu minyatürleşmeniz yavaş yavaş gerçekleşiyor finas kulanın hocam 16ta başlasaydınız saçlar şuan daha iyi konumdaydı.
Tüm kafada dökülme gözüküyor hocam bu işin sonu norwood 6ya kadar gider şakaklarda açılma kafkas ırklarında gerçekleşiyor sizinki anadolu tipi dökülme.Yani komple

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 04 Aralık 2018, 20:51:08 »
ön gidiyor tepe de gider ortalarda bıraz kalır gıbı sanırım tabı cok ılerı yaşlarında suan ıcın degıl
Global Moderator

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 05 Aralık 2018, 17:02:40 »
peki son olarak, bemiks evigen bepanthol 3lüsünü kullanıp, üstüne de biotin hapı alsam yararı olur mu? hiçbir şey yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum? hatırlarsanız xpecia almıştım yan etki yapmıştı psikolojik olarak o yüzden dht baskılamak yerine en azından olanı güçlendirsem güneşi balçıkla mı sıvamış olurum :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 05 Aralık 2018, 17:08:47 »
peki son olarak, bemiks evigen bepanthol 3lüsünü kullanıp, üstüne de biotin hapı alsam yararı olur mu? hiçbir şey yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum? hatırlarsanız xpecia almıştım yan etki yapmıştı psikolojik olarak o yüzden dht baskılamak yerine en azından olanı güçlendirsem güneşi balçıkla mı sıvamış olurum :)

Xpecia nın yan etkisinden ne olucak dostum vitamin:) dene kardeşim belki olur yararı kullanmadığım için biley söylemem doğru olmaz ama ortada genetik dökülme var ise  bir işe yarayacağını sanmıyorum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram