Gönderen Konu: Saç dökülmem hakkında, yardım edin!  (Okunma sayısı 9194 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç dökülmem hakkında, yardım edin!
« Yanıtla #16 : 10 Aralık 2017, 18:30:10 »
anne tarafı kötü annemin dökük biraz, dedem ve 2 dayımdan biri kel:)

Saç dökülmesi yaşınızın genç olması nedeniyle hem talihsizce, ancak dökülme tipi bakımından şuan için sizin için bir şans. Ekim yapılacaksa sıklaştırma ekimi olacak ki bunu bende yaptıracağım için her doktora yapılmaması gereken bir ekim. Zaten her doktor da saçların arasına girmeye cesaret edemiyor. Bu dökülme devam edecek gibi, yaşınız genç ilaç kullanmanız gerekli ki bunu kafanıza göre bu yaşta karar vermeyin. Bir doktora tedavi olup finasterid hakkında detaylıca bilgi edinin (bunu cinsel yönden söylemiyorum ilaçlar karaciğer, böbrek gibi organlara da zarar verebilir - biotin bile yeri geldiğinde zararlı olabilir). Ama şunu net olarak söylemeliyim bu saça yapılacak ekimden sonra saçlar dökülmeye devam edecek gibi duruyor, bu nedenle ilaçla korunmadan yapacağınız ekim sizi mutlu edeceğini düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2017, 20:54:57 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Aralık 2017, 18:41:37 »
prp tedavisi önerir misiniz? iyi gelir mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 28 Aralık 2017, 00:47:23 »
Yorum için teşekkürler. Bu saça sizce ekim yapılmalı mı peki? Saç sizin saçınız olsaydı ve 22 yaşında olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? @hintell
eger benim saçım olsaydı öncelikle iyi bir doktora mail atardım
Bilgi alırdım en iyisine . Daha sonra finasterid kullanırdım 1 sene bu sürede saçlarım toparlanırsa ekime girmezdim seyrek bölgeler olursada araştırırdım aralara hangi doktor zarar vermeden ekebılır diye daha sonra paramı bırıktırır 2/3 senede gider sıklastırma yaptırırdım ama bence senın saçını finasterid güclendırır.
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 29 Aralık 2017, 20:56:28 »
Admine katılıyorum bence de finansterid bu saça ciddi katkı sağlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Ekim 2018, 01:50:40 »
Arkadaşlar merhaba, aradan neredeyse bir yıl geçti ve ben konuyu güncellemek istedim, telefon kamerası değişti bir yıl önceki çekimlere göre onunda etkisini göz önünde bulundurun lütfen, bana kalırsa saç dökülmesi artmış, artık aksiyon almak gerek, sizler ne düşünüyorsunuz?

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Ekim 2018, 11:28:24 »
Yorumlarınızı bekliyorum

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Ekim 2018, 16:57:53 »
bir allahın kulu yok mu :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Ekim 2018, 17:55:53 »
finasterid kullandın mı ? ve 1 yıl içersinde forumda araştırma yaptın mı ?
Global Moderator

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Ekim 2018, 18:40:03 »
Erkek tipi dökülme bu, herhangi bir çaresi yok. Finasterid kullanırsan yavaşlatırsın, ama oldukça agresif dediğine göre, bıraktıktan sonraki manzaraya dayanamassın. Ayrıca yan etkilerini kestirmek zor, bünyeye göre çok değişir. O yüzden dökülme patternin otursun ektirirsin birkaç seneye.

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 22 Ekim 2018, 19:19:04 »
finasterid kullandın mı ? ve 1 yıl içersinde forumda araştırma yaptın mı ?

kullanmadım yan etkileri korkutuyor, foruma bakıyorum evet ama ne yapsam bilemedim:( sizin saçınız olsa ne yapardınız?

Hüseyin95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Ekim 2018, 19:21:03 »
Erkek tipi dökülme bu, herhangi bir çaresi yok. Finasterid kullanırsan yavaşlatırsın, ama oldukça agresif dediğine göre, bıraktıktan sonraki manzaraya dayanamassın. Ayrıca yan etkilerini kestirmek zor, bünyeye göre çok değişir. O yüzden dökülme patternin otursun ektirirsin birkaç seneye.

sizin saçınız olsa ne yapardınız?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 23 Ekim 2018, 01:40:18 »
Merhaba bu yaşınızda finasterid kullanmaya çekinmeniz normal bir durum açıkcası bende 20 li yaşlarımda bu takviyeleri kullanamayabilirdim. Bu tamamen bünye ile alakalı bir durum yani başkasından finasterid kullanma tavsiyesi almaktan öte bu kararı kendiniz vermeniz gerekli. Buradaki üyelerin ortak sorunu saç dökülmesi ve insanlar buraya paylaşımları yapan insanlar tamamen yardımcı olmak amacıyla bilgilerini paylaşıyorlar. Geçen sene yazdığım gibi bu saç dökülecek eğer ekim yaptıracaksanız doktor kontrolünde olası yanetkilerini göze alarak finasterid kullanabilirsiniz. Finasterid işe yararsa bu saçlara bence baya bir artısı olur. Normalde hiç önermedim kimse de kullanılmasını tavsiye etmiyor ama siz bence minoxidili de biraz araştırın. Özellikle tepe alan için söylüyorum bunu.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 23 Ekim 2018, 18:25:00 »
Merhaba ,

Ekim Yaptıracaksan biraz daha beklemende fayda var , şuanda bu durumu düzeltebilecek tek şey bence finestired kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Onun haricinde minoxil kullanabilirsin ama bu saça yazık olur döngü olayında mahvedebilir. biraz kalınlaştırmak için belki biotin kullanabilirsin ekim yaptırana kadar. Minoxil değilde Rogain önerebilirim bence minoxilden daha etkili ve öyle minoxil gibi döngü olayına kolay kolay girmiyor Türkiye'de pahalı Amazondan alabilirsin düşünürsen.

Bunların haricinde mecburen son çare olarak ekim yaptıracaksın zaten. Önerim ;
Saçların kıvırcık bunun bilincinde olan bir doktora ekim yaptırman , Kıvırcık saç deri altında da kıvırcık olduğu için alım sırasında zarar verilebiliyor. O yüzden nasıl bir yol izlenmesi lazım bilmiyorum ama büyük punch kullanmaları lazım buda zarar verebilir kısacası işinin ehli bir doktora ve bunun bilincinde olan birisine ekim yaptır.

Finestired bence kullanmak istemeyeceksin kısa süreli idare etmek için ekim yaptırana kadar şuanda erken bence zaten daha erken. Xpecia ,Avesin Tablet yada Revigen Multivitaminlerden birisini kullanman dökülmeni engellemez ama saçın hacim alır birde tabi biotin.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 25 Ekim 2018, 01:12:35 »
 Ben olsam finasterid kullanmam, çok gençsin daha. Xpecia ve biotin takviyesi iyi olur. Ayrıca saçların dalgalı, birkaç sene sonra başarılı bşr ekim olma ihtimalin var. Şimdilik bırak kendi haline, sadece takviye bşraz, hacim katar. Yenş saç çıkmaz ama bir süre memnun eder seni.

Facebook Twitter Instagram