Uzun araştırmalarım sonucunda Ağustos kampanyalarininda cazip gelmesiyle fiyat performans olarak akl kilinigi tercih ettim. Ekim öncesi Eyüp beyle ön görüşmem oldu. Kendisi ilk andan itibaren çok profesyonel ve güvenilir bir kişi olduğunu hissettiriyor. Ekimden beklentimin çok yüksek olduğunu çok sık bir ekim bekledigimi söyledim kendilerine. Oda donorumun kuvvetli oldugunu açık alanımın ona nispeten daha az olduğunu iyi bir ekim olmaması için hiçbir sebeb olmadığını söyledi. Elinde mikroskop gibi bir aletle saçlarımda gezdirdi. Saç telleri ekranda kocaman görünüyor. Seyreklikler belli oluyordu. Verteksimin birazcık seyrek olduğunu gördüm. Saç tellerim kalın olduğundan kapaticiligim oldukça iyi oluyor. Kan tahlili fotoğraf çekimleri ön çizgi belirleme işlemleri yapıldı. Ön çizgimi Hasan akil iki dakkada belirledi. Kendisine alnimin geniş olduğunu Zor bir kafam var değilmi dedim? Oda yoo gayet kolay bir kafa dedi 😀 Tüm bunlardan sonra ekim işlemine tahmini saat 10 gibi başladık. Ekimimde Eyüp bey Mesude hanım tarık bey ve yalçın bey yer aldılar. İlk andan itibaren oldukça ilgililerdi. İğneleri enjekte ederken sürekli olarak acı varmı diye sordular bende hayır gayet iyi dedim. Acı esigimin yüksek olduğunu belirttiler. Psikolojik olarak daha zoruna kendimi hazırlamış oldugumdan da olabilir. Dayanılmaz bir acı değildi bana göre. Kafam uyustuktan sonra alımımi Eyüp bey le Mesude hanım yaptılar. Daha sonra kanal acimina geçildi. Eyüp bey oldukça sık bir kanal açtı. Hatta yanındaki tarık bey gülerek yok böyle bir sık kanal dedi 😅 inşaallah sık olur. kanaldan sonra yemek yedim. Ardından ekime geçildi. Ekim öncesi verdikleri serumun uyutabilecegini söyledi mesude hanım. Yarı uykulu yarı uyanık ekimi tamamladık. Saat 5 gibi ekimim bitti. Ben ekimimi beğendim. Umarım sizde beğenirsiniz. Benim için en zoru hep aynı pozisyonda bekleyip kipirdayamamakti. Bugün klinikte ilk yıkamayı yaptırdım. İstanbul'a Çankırı'dan geldim. Üsküdar'da bi otelde kalıyorum. İstanbul'u hiç bilmiyorum. Ataşehir Üsküdar arası dolmuş otobüs ararken ağustosun sıcağında çok yol yürüdüm ve terledim. Bunun ekime zararı olur mu? Tecrübeli arkadaşlar aydinlatirsa sevinirim. Klinikte ekim öncesi trasli trassiz cekindigim fotoğrafları atıyorum önce. Sonra kendi çektiğim ekim sonrası fotoğrafları atıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.