21 Ağustos 2023 tarihinde The Hair Clinic'te Ahmet TOSUN ve ekibine saç ekim işlemi yaptirdim. Oncelikle sürecin en başından itibaren inanilmaz ilgililer. Klinik çok temiz ve ferah. Ahmet Bey ilk karşılaşmamizda sanki sizi daha önceden tanıyormuş gibi davraniyor, içten ve samimi. Ekibindeki insanlar pozitif, güleryüzlü ve işlerini titizlikle yapiyorlar. Saç ekiminde doğallık,sıklık ve ön çizgi çok onemlidir, Ahmet Bey bu konuda cok basarili. Kendi onerisini sunuyor, size de fikir danisip on cizginin nerede olmasi gerektiginden mantikli bir sekilde bahsediyor. Zaten önceki ekimlerini arastirip bakarsaniz sonuclarin ne kadar iyi oldugunu gorursunuz.
Ekim islemi saat 9'da başladı. Ekime Ercan Bey, Beyzanur Hanim, Buse Hanim ve Gizem Hanim katildi. Ön çizgi ve kanal acma isini Ahmet Bey yapti. Ahmet Bey kanal acip gidiyor gibi bir izlenim olmasin ekim islemi esnasinda sık sık gelip ekimi kontrol etti. Hepsi de islerini titizlikle yapan hos sohbet insanlar. Operasyon yaklasik 9 saat surdu. Benim saç dokumun cok sert oldugunu soylediler. Bu onlari biraz ugrastirdi ama buyuk bir sabirla islemleri yaptilar. Hepsine buradan ayri ayri tesekkur ediyorum. Ayrica surecin en basinda iletisim halinde oldugumuz Malika Hanim'a ve ara esnasinda tanisip sohbet ettigimiz guzel insan Saadettin Bey'e tesekkurlerimi sunuyorum. Sonuc olarak surecin en basindan beri gosterdikleri ilgi icin hepsine ayri ayri tesekkur ediyorum. Iyi ki bu klinige gelip sac ektirmisim diyorum. Hepinize saglikli sacli gunler😊