Gönderen Konu: Saç ekimini lokal anestezi?  (Okunma sayısı 188 defa)

Thescript

• Hero Member
Saç ekimini lokal anestezi?
« : 22 Ağustos 2023, 18:00:18 »
Üstadlar okadar heyecan varki bende şimdi ben bu perşembe medekste sac ekimine gidiyorum işlem kaç saat sürer ve bayiltarak yani anestezi verip uyutarak yapılıyor mu ve siz hangisini önerirsiniz ve ben cidden korkuyorum

Typerupercut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimini lokal anestezi?
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2023, 20:46:31 »
Üstadlar okadar heyecan varki bende şimdi ben bu perşembe medekste sac ekimine gidiyorum işlem kaç saat sürer ve bayiltarak yani anestezi verip uyutarak yapılıyor mu ve siz hangisini önerirsiniz ve ben cidden korkuyorum
Valla bende yaptırmaya çekiniyorum sedasyonlu rahat diyorlar ağrı acı hissedilmiyormuş

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2023, 21:59:32 »
Valla bende yaptırmaya çekiniyorum sedasyonlu rahat diyorlar ağrı acı hissedilmiyormuş
benimki oymuş ama ben 4-5 saat nasıl kalicam öyle abi uyutsunlwr beni olmuyor mu

Typerupercut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2023, 22:36:32 »
benimki oymuş ama ben 4-5 saat nasıl kalicam öyle abi uyutsunlwr beni olmuyor mu
Genel anestezi yapmıyorlar

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2023, 00:03:51 »
Baygın gibi oluyormuşsun. Paylaşımlar öyle.
Uyutan anesteziyi hiç kimsenin zaten yapacağını zannetmiyorum.

Medeks'in sedasyon yapmasına şaşırdım ancak sevindim de. Lakin, bu sedasyon yapan yerler genelde  hastanede ekim yerler oluyor diye biliyorum. Medeks hangi hastanede ekimlerini yapıyor

Typerupercut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2023, 00:08:15 »

Medeks'in sedasyon yapmasına şaşırdım ancak sevindim de. Lakin, bu sedasyon yapan yerler genelde  hastanede ekim yerler oluyor diye biliyorum. Medeks hangi hastanede ekimlerini yapıyor
Dışardan ekip var galiba sedasyon yapan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2023, 07:29:42 »
rahat ol kardeşim :)
Global Moderator

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2023, 09:43:43 »

bilmiyorum gittiğimde herşeyi öğreneceğim yazari sizlere şuan otobüsteyim gidiyorum Allah'ın izniyle İstanbul'a, bu arada Antep'te vardı saç ekim yeri ama guvenemedim en iyisi İstanbul dedim

rahat ol kardeşim :)
rahatım abi aslinda ama heyecan var o değilde uyumayacaksam ekim bitene kadar kafayı yerim heralde öyle yatarak :) bu arada saçımin derisini boyuyordum ben bu boya gitti yıkadım üst üste kaç gündür ekime hazırlanıyorum kendimi ilk defa bu kadar kel gördüm insanların yüzüne bakamıyorum

Ekin

• Full Member
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2023, 09:52:04 »
Ağrı eşiğinize bağlı olarak ilk üç ila beş dakika içerisinde enjektör ağrısını biraz da anestezinin yakmasını hissedeceksiniz. Gerisinde bir şey yok hocam.
Dilerseniz operasyondan önce sakinleştirici isteyin. Operasyon sırasında uyur/uyanık vaziyette olursunuz.
Hayırlı olsun şimdiden.
  • Ekim Tarihi: 05.07.2023
  • Greft Miktarı 3012
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram