Gönderen Konu: 3 yil sonra 2. Ekim zamani geldi  (Okunma sayısı 1598 defa)

kelboy85

• Hero Member
3 yil sonra 2. Ekim zamani geldi
« : 22 Ağustos 2023, 16:23:45 »
2020 haziran ayinda yaptirdigim basarili ekimden 2,5 yil sonra yuzde 50 yogunluk kaybe yasadim. O yuzden simdi bir ekim daha dusunuyorum. Uzun suredir forumda yokum. Bu aralar hangi ekimciler basarili yesillendirirseniz sevinirim. Birde donorden 2000 greft daha cikarmi. 40 yasina geldikce agresiflik biter diyorlardi 39 yasina geldik, 3 senedir finas aliyorum ama genede sac agresif bir sekilde dokuluyor

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3 yil sonra 2. Ekim zamani geldi
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2023, 19:52:44 »
2,5 yılda yüzde 50 saç kaybı yaşın dolayısı ile ve birde finasterid kullandığını düşünürsek banada çok enterasan geldi .belkide saçların artık psikolojik olarak seni tatmin etmiyordur ara ara aynı psikoloji banada oluyor ordan biliyorum  :) forumda konun varsa link memnun olurum eski halini merak ettim doğrusu.
bu arada popüler ekim merkezi sormuşsun bana kalırsa asuman hair ,ahmet tosun ve medeks bana göre şu sıra en pöpüler merkezler.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2023, 21:16:27 »
Dostum bende anlamadim, hatta telefonda ay ay 1 yil boyunca geriye gidip saclari inceledim. Saclar yogunlugunu kaybetti, sekil verirken hissediliyor, kalinligida gitti. Ekim yaptirdiktan sonra kendi cansiz saclarimida guclendirmisti. Imzam da son sayfalarda sonucumu gorevilirsin, ay ay paylastim. Asuman hanimla medeksi biliyorum zaten ama bayagi gelistirmisler eskisine gore ben esma serkan da yaptirmistim

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2023, 21:24:33 »
ekim kendi saçlarınızıda güçlendirmiş belli bir süre bu daha çok saç derisinin kanlanması ile ilgili .bazı kişilerde olabiliyor böyle sonuçlar zaten geçmişteki konunuza bakılınca bu anlaşılıyor dhi ekimle öyle bir sonuç olması normal değilmiş .dhi ekimler genelde seyrek sonuçlanıyor ama sizin kendi saçlarınız ekimden çok olumlu etkilenmiş ilk zamanlar.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2023, 21:42:46 »
ekim kendi saçlarınızıda güçlendirmiş belli bir süre bu daha çok saç derisinin kanlanması ile ilgili .bazı kişilerde olabiliyor böyle sonuçlar zaten geçmişteki konunuza bakılınca bu anlaşılıyor dhi ekimle öyle bir sonuç olması normal değilmiş .dhi ekimler genelde seyrek sonuçlanıyor ama sizin kendi saçlarınız ekimden çok olumlu etkilenmiş ilk zamanlar.
o zaman dermaroller la deriyi kanlandirsam tekrar ayni olurmu ne dersin?

Hayro1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2023, 21:46:45 »
Hocam ilk ekim öncesi halini atabilir misin?

Hayırlı olsun şimdiden

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2023, 22:01:38 »
Hocam ilk ekim öncesi halini atabilir misin?

Hayırlı olsun şimdiden
Dostum ekledim. Ekim oncesi ve 1 yil sonrasi.

ahmet89

• Full Member
« Yanıtla #7 : 22 Ağustos 2023, 22:43:56 »
Efsane bi değişim olmuş abi. Medeks, Asuman hair, Ahmet tosun, Sibel ulusan ve Büşra canı bu aralar çok görüyorum ben de güzel sonuçları oluyor. Önceki ektirdiğin merkeze gitmeyi neden düşünmüyorsun ?
🧔🏻‍♂️

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2023, 23:00:46 »
Efsane bi değişim olmuş abi. Medeks, Asuman hair, Ahmet tosun, Sibel ulusan ve Büşra canı bu aralar çok görüyorum ben de güzel sonuçları oluyor. Önceki ektirdiğin merkeze gitmeyi neden düşünmüyorsun ?
dusunuyorum dostum, piyasa arastirmasi yapiyorum, biraz uzak kaldim. 1 yil sonrasi cok iyidi su an cogu gitti

Hayro1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Ağustos 2023, 03:04:08 »
Ekilenler  mi döküldü hocam, kendi saçlarınız mı? Ekilenlerin dökülmesi acaba bir sağlık problrmi mi var

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2023, 10:49:35 »
Ekilenler  mi döküldü hocam, kendi saçlarınız mı? Ekilenlerin dökülmesi acaba bir sağlık problrmi mi var
tam anlayamadim dostum ikiside sanirim. Ekimden sonra saclarim kivircik olmustu mesela seyrelmesiyle o kivirciklikta gecti. Bu donem boyunca 2-3 kan testi yaptirdim ama pek birsey cikmadi. Finasteride den beri yaglanmam nerdeyse bitmisti son 6-8 ayla beraber tekrar geri geldi, sac diplerimde kasinti, yanma ve agri basladi. Finas artik etki etmiyor sanirim. Nerdeyse 40 yasina gelmeme ragmet agresifligi azalmiyor dokulmenin, kafadaki her teli dokmeden rahatlamiyacak. Genetik olarak babam kel, 3 tane amcam 50 yas ustu hepsinin full kalin saclari var.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 23 Ağustos 2023, 11:32:47 »
 bu yasta dokulme daha cok yetersiz kan dolaşımınından olur.yada ilaç falan kullanıyorsan minox falan bıraktıysan.masaj dermoller prp toplarmı dedim ama oda  masraf uğraş.donor yeter.tepeye doğal doneri yakalamak için one gore 2 kat fazla greft gerekir donor yeter.tepe ekimi beslenmesi zor bolge olduğu için herkes yapamaz .tepede muttalip keser iyidi oda çok pahalı.az syıda ekiyor seyrek bırakıyor.paraya kıyarsan yoğun sayı istersen kapatabilir.cm kare bası esitlencek.prpli ekimde olabilir ekimden sonr yıld 2 3 kere yaptırabilirsin prpyi.beslenme zor tepede bunu gozonunde bulundur ve bir yastan sonra dolaşım yavaslıo ondan ekimin kolay değil uzman dr ve dolaşım hızlandırıcı ister.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 23 Ağustos 2023, 16:39:22 »
bu yasta dokulme daha cok yetersiz kan dolaşımınından olur.yada ilaç falan kullanıyorsan minox falan bıraktıysan.masaj dermoller prp toplarmı dedim ama oda  masraf uğraş.donor yeter.tepeye doğal doneri yakalamak için one gore 2 kat fazla greft gerekir donor yeter.tepe ekimi beslenmesi zor bolge olduğu için herkes yapamaz .tepede muttalip keser iyidi oda çok pahalı.az syıda ekiyor seyrek bırakıyor.paraya kıyarsan yoğun sayı istersen kapatabilir.cm kare bası esitlencek.prpli ekimde olabilir ekimden sonr yıld 2 3 kere yaptırabilirsin prpyi.beslenme zor tepede bunu gozonunde bulundur ve bir yastan sonra dolaşım yavaslıo ondan ekimin kolay değil uzman dr ve dolaşım hızlandırıcı ister.
Dostum PRP nin dolasima bi etkisi varmi? Yaptirip hicbir fayda saglayamayan cok. Bi deneyebilirim.
Tepein sol tarafi nedense saga dogru daha cok gitmis. O bolgede surekli bi kasinti ve yanma var. bi ilac kullanmadim. Kullandiklarim minox, finas, omega 3 ve biotin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 23 Ağustos 2023, 16:50:30 »
 ileriki yasta etkii.kanı alıp genclestirip geri veriyorlar.gencik gibi gumbur gumbur besleniyor saç.ama minox kullanıon zaten.sol daha zayıf olabilir saçta normal.kasıntı yanma deri hastalığı olmasın egzama serborik dermatit falan bir cildiyeciye gozuksen daha iyi olur bence.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kemal Aydınistanbul

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2024, 22:55:26 »
Benden 13.500 çıktı toplamda.
Sen düşün gerisini

Facebook Twitter Instagram