Saç Ekimi Sonuçları
Bende kullanmak isterim ama reçete işini nasıl halledicezki?
Ben gecen ay siparis edip kullandim ama cok fazla yan etki gordum. O yuzden biraktim, kalbin hizli atmasi, bas agrisi, zayif hissetme vs. Yarim sise var isterden ingiltereden yollarim £15 da ama gumrukte takilirmi bimem
Yok çok teşekkür ederim. Kullanmaktan vazgeçtim zaten şuanki tedavim yeterli. Ağızda metalik tat da bırakıyormuş doğru mu? Ayrıca kullandığınız doz 50mg mıydı 100mg mı yoksa 25mg mı
metalik tadi hissetmedim ama bende tansyomu dusurup soguk terleme ve bayginlik hali yapti. Bogazimda yumru gibi yutkua sorunu yapti 30-40 dakika. Cok acayip bir molekul.dosu dusurdum gecti ama vazgectim kullanmaktan bende topikal tedaviler etki etmiyor 10-15 yildir minox hicbir etki etmedi.
Bir ekim merkezinden rica ederseniz kendileri yazacaktır. Prp veya mezoterapi için gidersiniz bu konudan da bahsedersiniz
cevabın için teşekkürler duck. ama biraz daha araştırdığımda ru pek güvenilir bir şey değil sanırım sağlık açısından en iyisi bulaşmamak.
ru58841 solüsyonu amazon.uk den sipariş ettim gümrükte takıldı,gümrüğe takılmayacak şekilde temin edebilecek bir yer var mı?
hocam sizin loxidil'i reçete ettirerek temin ettiğinizi biliyorum ancak ru58841 bilindiği üzere ilaç olarak piyasaya çıkmamış bir ürün doktorların bunu reçete etmesi çok zor gibi.