Gönderen Konu: Hisar Hastanesi / Estemylife 2850 greft 06.12.2017 (Hiperbarik) Yaş : 38  (Okunma sayısı 47493 defa)

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gidişat çok iyi değil vasat bir ekim sonucu ortaya çıkacak gibi görünüyor.ben bu tür başarı seyiyesi olan ekimlere kamuflaj ekimi diyorum.üç beş ay sonra ekim olan saçını olan saçınla harmanlayıp ilgili bölgeyi kamufle edecek seviyeye gelir diye tahmin ediyorum.
Bence arkadaşım sen ekimden sonraki bir haftada bazı şeylere dikkat etmemişsin .elinde olan yada olmayan olumsuz bir durumlar doğurmuşsun yoksa hisarın ekimleri güzel netice veriyor .ilk ekim fotolarıda çok güzel duruyor aynı şekilde şoktan sonrasıda öyle ama şimdiki durum neden böyle koca bir soru işareti.şimdi gene moral bozmakla suçlanacağım henüz çok erken bilip bilmeden yazıyorsun falan diyeceksin ama malesef bu ekim sonucu ancak kamuflaj ekim neticesi olur.

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba sendeki sonuclari merak ediyorum,dokulme.tipi benzer benimle,sadece one 1 parmak.kadar ekilmesi yeterli benim icin,duruma gore bende ektiricem estemylife da,yeni ekilen saclar ciliz bir sekilde durmuycaksa yaptirmaya karar vericem,insallah senin saclarinda istedigin gibi olur,yeni fotolari ve goruslerini paylasmaya devam edersen sevinirim
İnşallah sende doğru tercih yaparsın ve arzu ettiğin saçlara kavuşursun , paylaşım yapmaya devam edeceğim.

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
henuz cok erken normal seyrınde ılerlıyor bence
Sevgili hintell , sonucu merakla bekliyorum dediğin gibi süreç normal seyrinde ilerliyor gibi görünüyor fakat mrprince dostumuz aynı fikirde değil umarım görüşleri doğru çıkmaz , dar alan ve sık ekim yapıldığı kanısındayım bu nedenle umutsuz değilim .

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gidişat çok iyi değil vasat bir ekim sonucu ortaya çıkacak gibi görünüyor.ben bu tür başarı seyiyesi olan ekimlere kamuflaj ekimi diyorum.üç beş ay sonra ekim olan saçını olan saçınla harmanlayıp ilgili bölgeyi kamufle edecek seviyeye gelir diye tahmin ediyorum.
Bence arkadaşım sen ekimden sonraki bir haftada bazı şeylere dikkat etmemişsin .elinde olan yada olmayan olumsuz bir durumlar doğurmuşsun yoksa hisarın ekimleri güzel netice veriyor .ilk ekim fotolarıda çok güzel duruyor aynı şekilde şoktan sonrasıda öyle ama şimdiki durum neden böyle koca bir soru işareti.şimdi gene moral bozmakla suçlanacağım henüz çok erken bilip bilmeden yazıyorsun falan diyeceksin ama malesef bu ekim sonucu ancak kamuflaj ekim neticesi olur.
Mrprince , fikirlerine saygı duyuyorum ve tecrübeli olduğuna inanıyorum , süreç boyunca doktorumun tüm tavsiyelerini hatta fazlasını yerine getirdim sürecimi ve sonucumu kendi sayfalarında yayınlayacak kadar etkili olacağını düşünüyorlar fakat tüm gerçekler şüphesis yalnız Allah bilir .Umarım dediğin gibi olmaz da bende sıkılaştırma ekimi yapmaktırmak zorunda kalmam.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç daha devam ediyor iyi veya kötü diyemeyiz .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Henüz 4. ay olduğunu belirtmişsiniz dolayısıyla olay yeni başlıyor 2 kez operasyon geçirmiş biri olarak şunu söylemek istiyorum 12 aya kadar gelişme kesinlikle devam ediyor içiniz rahat olsun, aynı tedirginlikleri bende çok yaşadım.

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Henüz 4. ay olduğunu belirtmişsiniz dolayısıyla olay yeni başlıyor 2 kez operasyon geçirmiş biri olarak şunu söylemek istiyorum 12 aya kadar gelişme kesinlikle devam ediyor içiniz rahat olsun, aynı tedirginlikleri bende çok yaşadım.
Bende aynı fikirdeyim teşekkür ederim ilk kez konumda olumsuz bir yorum gördüm oysa herkes ekim alanının dar olması ve kaliteli yoğun gref gibi konular göz önüne alındığında çok başarılı sonuç olacağını yazmıştı , bekleyip göreceğiz.

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizinle aynı zamanlarda şok dökülme yaşamış ve sonu güzel bitmiş ekimlerin 4. aylarıyla aynı durumda. Tek ihtiyaç zaman.

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizinle aynı zamanlarda şok dökülme yaşamış ve sonu güzel bitmiş ekimlerin 4. aylarıyla aynı durumda. Tek ihtiyaç zaman.
Teşekkür ederim dostum dilerim sonucu da tatmin edici olur .

İravus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
@mtprince ye katılmıyorum henüz 120. gün ve  ekim sonucunun 1 yıla kadar sürdüğünü düşünürsek gayet normal abi kafana takma zamana bırak

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
@mtprince ye katılmıyorum henüz 120. gün ve  ekim sonucunun 1 yıla kadar sürdüğünü düşünürsek gayet normal abi kafana takma zamana bırak
Tesekkür ederim dostum , zamanla göreceğiz.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Özellikle şakaklar kesin takip hocam:))

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçen hafta istanbula yolum düştü , gitmişken bir de kontrole için uğruyayim dedim , aklımda prp yaptırmak gibi bir düşüncem yoktu keza bütçe olarak da musait değildim ama sağ olsun Mehmet hoca yaptığımız işin sonucunun  maddiattan daha önemli olduğunu söyleyerek prp mi kendi elleriyle yaptı , kendisine bir kez de bu platformdan  teşekkür ediyorum.

İravus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi ne durumdasın bi ara resim at sana zahmet

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi ne durumdasın bi ara resim at sana zahmet
Haftaya 150 gün fotoları paylaşacağım kaedeşim .

Facebook Twitter Instagram