Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Walter - 11 Şubat 2018, 17:59:38Alıntı yapılan: Stag - 10 Şubat 2018, 23:17:12Alıntı yapılan: Walter - 10 Şubat 2018, 21:24:05Saç çizgimiz benziyor Ara ara kaşınmalar oluyor sivilce falan çıkıyor. Bitoin kullanıyor musun?Hisar klasıik hair fort spray , ducray şampuan ve xpecia öneriyor.Sivilce çıkıyor ve anlık batmalar oluyor iğne tarzında , umarım gönlümüze göre olur ön çizgim hala geride gibi geliyor bana.O saçlar çıkıp kalınlaşıp uzayınca bir cm aşağıda bir cm yukarıda çok farketmiyecek bence İnşallah dediğin gibi olur dostum.
Alıntı yapılan: Stag - 10 Şubat 2018, 23:17:12Alıntı yapılan: Walter - 10 Şubat 2018, 21:24:05Saç çizgimiz benziyor Ara ara kaşınmalar oluyor sivilce falan çıkıyor. Bitoin kullanıyor musun?Hisar klasıik hair fort spray , ducray şampuan ve xpecia öneriyor.Sivilce çıkıyor ve anlık batmalar oluyor iğne tarzında , umarım gönlümüze göre olur ön çizgim hala geride gibi geliyor bana.O saçlar çıkıp kalınlaşıp uzayınca bir cm aşağıda bir cm yukarıda çok farketmiyecek bence
Alıntı yapılan: Walter - 10 Şubat 2018, 21:24:05Saç çizgimiz benziyor Ara ara kaşınmalar oluyor sivilce falan çıkıyor. Bitoin kullanıyor musun?Hisar klasıik hair fort spray , ducray şampuan ve xpecia öneriyor.Sivilce çıkıyor ve anlık batmalar oluyor iğne tarzında , umarım gönlümüze göre olur ön çizgim hala geride gibi geliyor bana.
Saç çizgimiz benziyor Ara ara kaşınmalar oluyor sivilce falan çıkıyor. Bitoin kullanıyor musun?
Alıntı yapılan: Stag - 11 Şubat 2018, 22:31:45Alıntı yapılan: Walter - 11 Şubat 2018, 17:59:38Alıntı yapılan: Stag - 10 Şubat 2018, 23:17:12Alıntı yapılan: Walter - 10 Şubat 2018, 21:24:05Saç çizgimiz benziyor Ara ara kaşınmalar oluyor sivilce falan çıkıyor. Bitoin kullanıyor musun?Hisar klasıik hair fort spray , ducray şampuan ve xpecia öneriyor.Sivilce çıkıyor ve anlık batmalar oluyor iğne tarzında , umarım gönlümüze göre olur ön çizgim hala geride gibi geliyor bana.O saçlar çıkıp kalınlaşıp uzayınca bir cm aşağıda bir cm yukarıda çok farketmiyecek bence İnşallah dediğin gibi olur dostum.Abi benim sizinki gibi ön hatlarım olsa daha ne isterdim. Ama benim şakaklarımın ekimeuygun olmadığını söylediledi
Valla hocam bana detaylıca anlattı şakaklarıma uygun olmadığını. Sadece ön olsa olabilir ama açıklık ve yanlarda çok gerileme var doğal olmaz diye anlattıkar. 2. Seansı merakla bekliyorum. Hele şunlar bir çıksın
Abi sizin en etkili sonuçlardan biri olacağını düşünüyorum
En maraklı bekleyiş:))