Gönderen Konu: Hisar Hastanesi / Estemylife 2850 greft 06.12.2017 (Hiperbarik) Yaş : 38  (Okunma sayısı 47481 defa)

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizgimiz benziyor :) Ara ara kaşınmalar oluyor sivilce falan çıkıyor. Bitoin kullanıyor musun?
Hisar klasıik hair fort spray , ducray şampuan ve xpecia öneriyor.Sivilce çıkıyor ve anlık batmalar oluyor iğne tarzında , umarım gönlümüze göre olur ön çizgim hala geride gibi geliyor bana.

O saçlar çıkıp kalınlaşıp uzayınca bir cm aşağıda bir cm yukarıda çok farketmiyecek bence  :)
İnşallah dediğin gibi olur dostum.
Abi benim sizinki gibi ön hatlarım olsa daha ne isterdim. Ama benim şakaklarımın ekimeuygun olmadığını söylediledi

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizgimiz benziyor :) Ara ara kaşınmalar oluyor sivilce falan çıkıyor. Bitoin kullanıyor musun?
Hisar klasıik hair fort spray , ducray şampuan ve xpecia öneriyor.Sivilce çıkıyor ve anlık batmalar oluyor iğne tarzında , umarım gönlümüze göre olur ön çizgim hala geride gibi geliyor bana.
O saçlar çıkıp kalınlaşıp uzayınca bir cm aşağıda bir cm yukarıda çok farketmiyecek bence  :)
İnşallah dediğin gibi olur dostum.
Abi benim sizinki gibi ön hatlarım olsa daha ne isterdim. Ama benim şakaklarımın ekimeuygun olmadığını söylediledi
Sorun şu ki bence ekim merkezimiz şakak ekimleri ile riske girmek istemiyor aksi halde her türlü kafa ve saç yapısına şakak ekimi yapan merkezler var.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla hocam bana detaylıca anlattı şakaklarıma uygun olmadığını. Sadece ön olsa olabilir ama açıklık ve yanlarda çok gerileme var doğal olmaz diye anlattıkar. 2. Seansı merakla bekliyorum. Hele şunlar bir çıksın

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla hocam bana detaylıca anlattı şakaklarıma uygun olmadığını. Sadece ön olsa olabilir ama açıklık ve yanlarda çok gerileme var doğal olmaz diye anlattıkar. 2. Seansı merakla bekliyorum. Hele şunlar bir çıksın
Dostum Koray hoca fiyat konusunda fazla gelebilir ama ikinci ve toplama ekimleri çok fazla ekim gerektirmiyorsa bence bu işi bilen ve başarı yakalamış örnekleri olan merkezlerde yapılmalı .Koray hoca çok güzel  şakak çiziyor mesela.

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
@Asimavi @Stag Bana direkt şakak ve tepe ekimi yapıldı bu arada.  ;D

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi sizin en etkili sonuçlardan biri olacağını düşünüyorum

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi sizin en etkili sonuçlardan biri olacağını düşünüyorum
Kardeşim teşekkür edrim dilerim dediğin gibi olur :)

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
80 . Gün fotolar.Arka taraflar ön tarafa oranla sanki daha hızlı gelişim gösteriyor.

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen saçları belli aralıklarla makasla kısaltıyorum .

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
En maraklı bekleyiş:))

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
En maraklı bekleyiş:))
Aynen öyle dostum , el aynası aldım bakıp duruyorum deli gibi :))

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zaman geçmiyordu😂😂😂😂 hocam iyi gidiyorsun

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3.Ay bitti arkadaşlar.

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada ekilen saçları ara ara makasla kısaltıyorum.

Facebook Twitter Instagram